Αποκλειστικά στο youweekly.gr - Fame Story: Η απάντηση που έδωσε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην πρόσκληση για το σημερινό live

Οι συναντήσεις που ναυάγησαν

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Θα είναι ή όχι ο Μικρούτσικος στο σημερινό live του Fame story; Όλο το παρασκήνιο και την απάντηση γιατί ο Αντρέας την τελευταία στιγμή αποφάσισε τελικά να μην συμμετέχει, την έχει αποκλειστικά το youweekly.gr. Οι επαναλαμβανόμενες κρούσεις στον Αντρέα Μικρούτσικο και οι προσκλήσεις από τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, προκειμένου εκείνος να εμφανιστεί στο σόου του Star δεν ήταν λίγες.

Ήταν αρκετές, αλλά κατά πως φαίνεται στο τέλος δεν έπιασαν τόπο. Όλοι ξέρουν ότι με την παρουσία του και τον λόγο του, ο Αντρέας Μικρούτσικος θα κέντριζε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά θεαματικότητας. Ιδιαίτερα μετά και την διένεξή του με τον Light και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που αντάλλαξαν δημόσια μεταξύ τους (διαβάστε εδώ τι έγινε), όλοι περίμεναν την live συνάντησή τους στην επιτροπή και την εκεχειρία.

Τα δυο απανωτά ραντεβού του Αντρέα Μικρούτσικου με τον Νίκο Κοκλώνη και την Έλενα Κατραβά που έγιναν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους σε πολύ φιλικό κλίμα, είχαν σαν κύριο αντικείμενο συζήτησης, τον τρόπο που θα μπορούσαν να εντάξουν τον Μικρούτσικο μέσα στο Fame story, σε έναν ρόλο, κατά το ήμισυ, περίπου ανάλογο με εκείνον που είχε στο παρελθόν.

Δηλαδή ναι μεν δεν θα ήταν ο παρουσιαστής του σόου, αλλά θα έμπαινε καθημερινά μέσα στο σπίτι και θα βρισκόταν αρκετές ώρες μαζί με τα παιδιά σαν σύμβουλός τους, συνομιλώντας μαζί τους προκειμένου να αναδείξει και να σκιαγραφεί τους χαρακτήρες τους, όπως και στο live της Παρασκευής θα είχε άποψη και παρουσία σαν μέλος της επιτροπής.

Αντρέας Μικρούτσικος

Οι συναντήσεις που ναυάγησαν και το «βέτο» του Αντρέα Μικρούτσικου

«Ο Αντρέας προκειμένου να μπει μέσα στο Fame story και να έχει έναν ρόλο περισσότερο ουσιαστικό ζήτησε να γίνουν κάποιες αλλαγές μέσα στο παιχνίδι», λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο youweekly.gr και συνεχίζουν, «ως επαγγελματίας πολλών χρόνων που παίζει στα δάχτυλα τα σόου με στοιχεία reality στην τηλεόραση, έκανε κάποιες συγκεκριμένες επισημάνσεις που θα πρέπει να γίνουν στο παιχνίδι προκειμένου να προσελκύσουν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν αυτές μέχρι στιγμής να υλοποιηθούν».

Έτσι μπορεί τα ραντεβού τις προηγούμενες μέρες του Αντρέα Μικρούτσικου με τον Νίκο Κοκλώνη να κράτησαν αρκετές ώρες, αλλά τελικά κατά πως φαίνεται δεν καρποφόρησαν. Η συνέχεια στις οθόνες σας...