Κάτια Νικολαΐδου: «Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου να...» - Η έκκληση του αδερφού της, Τάκη, για την κηδεία της

Η ανακοίνωση στο Facebook

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 58 της χρόνια, μετά τη μάχη που έχασε πολεμώντας με τον καρκίνο. Ο αδερφός της, λοιπόν, Τάκης, θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο που επιθυμεί να παρευρεθεί στο τελευταίο αντίο της, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αποκάλυψε την ημέρα, την ώρα και το μέρος που αυτή θα λάβει χώρα, ενώ μίλησε και για την επιθυμία της ηθοποιού. Ζήτησε από τους συγγενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες της να μη διαθέσουν χρήματα για στεφάνια, αλλά να χρησιμοποιήσουν το ποσό που θα έδιναν ώστε να ενισχύσουν τον οργανισμό ΕΛΠΙΔΑ που είναι αφιερωμένος στο να βοηθά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για τα τελευταία 5 χρόνια της Κάτιας Νικολαΐδου: Είχε εγκαταλείψει την Ελλάδα - Που βρισκόταν και τι έκανε

Η επιθυμία της Κάτιας Νικολαΐδου για την κηδεία της

«Ενημερώνω όσες κ όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαιδου θα γίνει την Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου –

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν … αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου!», σημείωσε.

Ενημερώνω όσες κ όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαιδου θα γίνει την Δευτέρα...

Posted by Takis Nikolaides on Friday, November 10, 2023

«Όταν έχασε ο Οδυσσέας Σταμούλης το παιδί του, ήταν στο νοσοκομείο και την έβριζαν»

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου, Τάκης, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής 10/11, και προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για την περίοδο που ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, έχασε το παιδί του (δείτε εδώ τι συνέβη), και η ηθοποιός ήταν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε η ηθοποιός, η οποία νοσηλευόταν από τον περασμένο Μάιο, έφυγε από τη ζωή Τετάρτη 8/11, μετά από μια μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Είδηση του θανάτου της σόκαρε την ελληνική showbiz, αφού όλοι πίστευαν ότι θα βγει νικήτρια.

«Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω. Θα σας πω κάτι. Όταν ο Οδυσσέας Σταμούλης έχασε το παιδί του, έλεγαν όλοι ότι το παιδί είναι της αδερφής μου. Έβγαινα και έλεγα "παιδιά διορθώστε το" Έγινε αυτό, βγήκαν και είπαν συγγνώμη (δείτε εδώ την εκπομπή). Στο διάστημα αυτό η αδερφή μου ήταν στο νοσοκομείο και παρ' όλο τον πόνο που περνούσε είπε "δεν θέλω να κάνεις τίποτα. Θέλω να συλλυπηθείς για το παιδί του Οδυσσέα και για όλο αυτό που περνάει". Αυτό ήταν η Κάτια!» ανέφερε.

«Τότε η Κάτια που ήταν στο νοσοκομείο, της έστελναν μηνύματα στα οποία την έβριζαν γιατί είχα βγει και είχα πει να διορθώσουν το λάθος. Και ο κόσμος έβριζε την αδερφή μου χωρίς να ξέρει τι περνάει...» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: