Έφτασε αθόρυβα και χάθηκε στο πλήθος - Η σπάνια εμφάνιση του Ανδρέα Καψάλη στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την συναυλία της τραγουδίστριας για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Golden Hall

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής 10/11 πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο εμπορικό κέντρο του Golden Hall για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σημαίνοντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Εκεί βρέθηκε και η Έλενα Παπαρίζου για να τραγουδήσει.

Η καλλιτέχνιδα εντυπωσίασε με το γκρι κοστούμι που επέλεξε να φορέσει, με τις ρίγες από στρας και το γιλέκο, τις χαλαρές τις μπούκλες και το ελαφρύ μακιγιάζ της σε γήινους τόνους. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την απαθανάτισε on και off stage, ενώ "τσάκωσε" και τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, που έφτασε αθόρυβα στο event, ντυμένος στα μαύρα, για να θαυμάσει την καλή του.

Δείτε επίσης: Διώροφη μονοκατοικία με βεράντα και πράσινο κήπο - Το αριστοκρατικό σπίτι Έλενας Παπαρίζου και Ανδρέα Καψάλη στα Νότια Προάστια

Στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου ο Ανδρέας Καψάλης στα κρυφά

Παπαρίζου συναυλία Χριστούγεννα Golden Hall

Παπαρίζου Χριστούγεννα Golden Hall

Παπαρίζου συναυλία Χριστούγεννα Golden Hall Καψάλης

Στο κοινό εντοπίστηκε και η Ιωάννα Μπούκη, η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, η οποία έκανε μία πολύ διαφορετική εμφάνιση από αυτές που έχει συνηθίσει το κοινό της. Φόρεσε ένα φαρδύ τζιν με σκίσιμο στο γόνατο και δίπλα στον γοφό, το οποίο συνδύασε με πράσινο μπλουζάκι, μαύρο τζιν μπουφάν και λευκά αθλητικά, ενώ φαίνεται πως δεν είχε ίχνος μακιγιάζ πάνω της.

Παπαρίζου συναυλία Χριστούγεννα Golden Hall Ιωάννα Μπούκη

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για την σχέση με τον σύζυγό της

"Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε Πάμε, Ιταλία αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ" αποκάλυψε.