Χαλασμός στο twitter για το Τούνελ: «Δεν θα έχεις καλό ξημέρωμα...» - Στο επίκεντρο Νικολούλη και Κατερινόπουλος

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαλασμός στο twitter για το Τούνελ: «Δεν θα έχεις καλό ξημέρωμα...» - Στο επίκεντρο Νικολούλη και Κατερινόπουλος

Για ακόμη ένα επεισόδιο, η εκπομπή Φως στο Τούνελ βρέθηκε στο επίκεντρο του twitter το βράδυ της Παρασκευής 10/11, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν τόσο την Αγγελική Νικολούλη, όσο και τον Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος είναι από τους πιο αγαπητούς δημοσιογράφους στην τηλεόραση.

Χθες ασχολήθηκαν μεταξύ άλλων με την υπόθεση της Κυψέλης, αφού συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της άτυχης Φαίης - δείτε εδώ ποιοι είναι.

Εκτός ωστόσο του ξεσπάσματος της παρουσιάστριας, σχολιάστηκαν έντονα τόσο η ενδυματολογική επιλογή της Αγγελικής Νικολούλη, όσο και ο Θανάσης Κατερινόπουλος αφού όλοι τον λατρεύουν σε αυτό το ρόλο.

Τα tweets για το Τούνελ και Νικολούλη - Κατερινόπουλο

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας νωρίτερα

Στην έναρξη της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη έκανε αναφορά στην υπόθεση της Κυψέλη. Η παρουσιάστρια του MEGA λοιπόν, ξέσπασε μπροστά στην κάμερα λέγοντας πως επί δυο χρόνια στην εκπομπή τους φώναζαν με καταγγελίες και ντοκουμέντα για τα όσα συνέβαιναν στην Κυψέλη, ωστόσο κανείς δεν άκουγε.

«Αποκαλυπτικό είναι το Τούνελ αυτή τη νύχτα, θα έλεγα πως είναι μια γροθιά στο στομάχι της ίδιας της κοινωνίας. Ξεγυμνώνει ένα αρρωστημένο σύστημα που υποτίθεται πως ελέγχει κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες στη χώρα μας για το αν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Επί δύο χρόνια το Τούνελ φώναζε, όχι με κραυγές, με ντοκουμέντα και σοβαρές καταγγελίες για αυτό το κολαστήριο εκεί στην Κυψέλη και κανείς δεν άκουγε. Καταφέραμε με μια σοβαρή έρευνα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, κάτι μπερδέματα φοβερά, να φτάσουμε στον τάφο αυτής της άτυχης μητέρας. Στα αζήτητα, να της δώσουμε πίσω την ταυτότητα της. Την ταυτότητα που της στέρησαν εκείνοι που την πέταξαν, σαν να ήταν σκουπίδι, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στο κέντρο της Αθήνας», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη για την σοκαριστική υπόθεση της Κυψέλης.

Για να συνεχίσει σχετικά: «Μετά από πόρτα σε πόρτα, από γειτονιά σε γειτονιά ανοίξαμε στόματα και ακούστηκαν σοβαρές καταγγελίες. Μπήκε η βάση, ειδοποιήσαμε υπηρεσίες, εισαγγελείς, κοινωνικούς φορείς. Συνεχίστηκε μετά η έρευνα για να φτάσουμε να έχουμε τις διώξεις και να κατηγορούνται για δολοφονία ποιοι; Η ίδια της η μάνα, η αδελφή της και μια σπιτονοικοκυρά που τους έπινε το αίμα. Μια γυναίκα που στοίβαζε ανθρώπινες ψυχές σε εκείνον τον χώρο και κανείς δεν την ήλεγχε γιατί έλεγε μεγάλες κουβέντες. Για να μην λέω και γω πολλές, σε μια άγνωστη συνομιλία που είχαμε τότε, μας απειλούσε επειδή τολμήσαμε να την αναζητήσουμε. Επειδή διασκέδαζε και πέρναγε καλά».

«Θα την ακούσετε αυτή την γυναίκα, το πόσο προκλητική ήταν και το τι έλεγε για μια άλλη ακόμη γυναίκα που πέθανε εκεί στο σπίτι της ενώ την εμφάνιζαν ότι πέθανε αλλού. Άγρια πράγματα, φίλοι μου, αλλά και οι κοινωνία μας έχει αυτήν την εικόνα. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τα διορθώνουμε» συμπλήρωσε στον αέρα της εκπομπής.