The Break: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, έχει κάνει ένα σημαντικό νέο επαγγελματικό βήμα. Κάθε Κυριακή πλέον την παρακολουθούμε ως παρουσιάστρια σε μία νέα ψυχαγωγική εκπομπή, που ονομάζεται "The Break", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ.

Πριν μερικές ώρες το κανάλι ανακοίνωσε τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 15:10 (δείτε την τηλεθέαση στο προηγούμενο επεισόδιο).

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το "The Break" της Βάσως Λασκαράκη

Η εκπομπή "The Break", με τη Βάσω Λασκαράκη, έρχεται και αυτή την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 15.10, στον ΣΚΑΪ, με ωραίες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz, κοσμικά event και δημοσιογραφικά αφιερώματα.

H Έλενα Τοπαλίδου μιλά στη Βάσω για τον επικείμενο γάμο της με τον Νίκο Κουρή, μετά από 18 χρόνια συμβίωσης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η απώλεια του πατέρα της άλλαξε τη ζωή της και τη σχέση με τον σύντροφό της.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι ο άνθρωπος πίσω από σπουδαία τραγούδια. Γιατί ξεχωρίζει το «Αυτή η νύχτα μένει» και ποια συμβουλή της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν θα ξεχάσει ποτέ;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξηγεί πως το υπερβολικό photoshop που της έκαναν κάποτε σε μια φωτογράφιση, την έκανε να αναρωτηθεί «Τόσο χάλια είμαι;».

Οι Έλληνες celebrities θυμούνται το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχουν περάσει με τα λιγότερα χρήματα και η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει κολοκυθόσουπα με σπιτικά κρουτόν.

Αυτή η εκπομπή δεν θα θέλεις να πάει σε break!

The Break

Κάθε Κυριακή στις 15:10, στον ΣΚΑΪ.