«Οι άντρες δε γλύφουν, να πάτε να γ@θείτε όλοι, δεν παίρνω π@πες» - Πολύ προσωπικές αποκαλύψεις από την Άννα Μαρία Βέλλη για την ζωή της

«Και θέλω να το καταγγείλω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Οι άντρες δε γλύφουν, να πάτε να γ@θείτε όλοι, δεν παίρνω π@πες» - Πολύ προσωπικές αποκαλύψεις από την Άννα Μαρία Βέλλη για την ζωή της

Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική της ζωή έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη σε Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη. Η youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor που είχε απασχολήσει αρκετά την περίοδο εκείνη, μίλησε ανοιχτά χωρίς ταμπού.

Η Άννα Μαρία έχει εξομολογηθεί πολλά για την ζωή της, όπως το γεγονός πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομά του (δείτε εδώ την εξομολόγηση της).

Οι αποκαλύψεις της Άννας Μαρία Βέλλη για τα ερωτικά της

«Και τώρα που είπα για π@πες να σου πω ότι εγώ δεν έπαιρνα π@πες για πάρα πολλά χρόνια. Γιατί; Αυτό ήταν ένα αντιδραστικό πράγμα που είχα, επειδή κανείς άντρας μέχρι και σήμερα βέβαια δεν ξέρει να γλύφει. Και θέλω να το καταγγείλω. Δεν ξέρουν γιατί πραγματικά δεν έχει χρειαστεί να προσπαθήσουν. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα είναι υπό στο σeξ, νομίζουμε ότι σημασία έχει η ικανοποίηση του άντρα. Άρα η γυναίκα πρέπει να παίρνει καλές π@πες, αλλά ο άντρας και να μην ξέρει να γλύφει δεν πειράζει.

Οπότε όλοι μου οι σύντροφοι ποτέ δεν είχαν καν προσπαθήσει να δοκιμάσουν. Εγώ τους άφηνα. Δεν προσπαθούσαν καν. Οπότε κάποια στιγμή είπα και εγώ “οι άντρες δε γλύφουν, να πάτε να γ@θείτε όλοι, δεν παίρνω π@ιπες”. Δεν τα έγραφα, αλλά αν γινόταν κάτι με κάποιον, τον ενημέρωνα. Πολύ επιθετική και εγώ. Δεν το εξηγούσα, ήταν αντιδραστικό, εκδικητικό. Εκεί ήταν το λάθος μου. Δεν ήξερα πως στο σeξ πρέπει να συζητάς» εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Podcast.

«Πρώτη φορά στη ζωή μου πειραματίστηκα με τον εαυτό μου στα 26 μου»

«Όταν ήμουν 5 ετών, που ακόμα δεν ήξερα καν τι σημαίνει ερωτική επαφή, δεν μου είχε δημιουργηθεί καμία τέτοια διάθεση, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου αποφάσισαν, βλακωδώς, να με πιάσουν και να μου πουν "Αγάπη μου, άκου λίγο. Κάποια στιγμή θα αρχίσεις να νιώθεις πράγματα για άλλους ανθρώπους και η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν ιδιαίτερα πολύ θέμα αν αυτό θα είναι αγόρι ή κορίτσι". Οι γονείς μου το έκαναν με όλη την καλή τους διάθεση. Εγώ, όμως, ήμουν πολύ μικρή για να μου ανοίξουν αυτή την κουβέντα και είχε κάποιες άλλες αρνητικές συνέπειες επάνω μου αυτό.

Δηλαδή όταν σου λένε κάτι όταν δεν έχεις καν σκιρτήσει ερωτικά και το σώμα σου δεν έχει νιώσει τίποτα, αρχίζεις να πιστεύεις ότι οι γονείς σου βλέπουν κάτι που εσύ δεν ξέρεις. Οπότε για πολλά χρόνια αμφισβητούσα πάρα πολύ την σεξουαλική μου ταυτότητα, δεν ήξερα που ακριβώς πατάω και βρίσκομαι. Με μπέρδεψε το ότι τόσο μικρή, χωρίς να ξέρω καν τι πάει να πει σεξ, είχα μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι αν μου αρέσουν τα κορίτσια ή τα αγόρια».

Σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Πρώτο ήρθε το αγόρι και όχι, δεν πειραματίστηκα, δυστυχώς. Γιατί για μένα ήταν ακόμα ταμπού μέχρι και το να πάω με ένα αγόρι. Δηλαδή έκανα πολύ μεγάλη σ@ξ, ήμουν πολλά χρόνια σε σχέση και συνευρεθήκαμε πρώτη φορά στα 17,5. Ήταν πολύ αλλιώς τα πράγματα τότε, δεν συζητούσαμε για αυτό καθόλου. Δεν το είχα από το σπίτι μου αυτό, αλλά από την κοινωνία. Αισθανόμουν ότι αν ανοιχτώ σεξουαλικά είμαι π@#$να. Φοβόμουν ότι θα κριθώ

Άργησα πάρα πολύ να ψάξω οτιδήποτε στην ερωτική επαφή. Μέχρι τα 17,5 είχα κάποιες σχέσεις από τις παιδο-εφηβικές που δεν θα ολοκλήρωνα ποτέ, αλλά με είχαν ακουμπήσει, υπήρχαν αγγίγματα. Και παραπάνω από αγγίγματα, αλλά ποτέ δεν θα άφηνα να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό. Εννοείται ότι είχα σχέσεις όμως, ήμουν μια ορμόνη με πόδια! Απλά την καταπίεζα και δεν καταλάβαινα ότι μπορώ να αφεθώ σε αυτό το πράγμα και να το ζήσω. Έχω μετανιώσει φριχτά για εμπειρίες που έχασα επειδή ήμουν κλεισμένη στα κοινωνικά στερεότυπα. Πρώτη φορά στη ζωή μου πειραματίστηκα με τον εαυτό μου στα 26 μου».

Έπειτα, πηγαίνοντας την κουβέντα στα προβλήματα που προέκυψαν μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι, η ίδια, σημείωσε: «Μετά το Survivor δυσκολεύτηκα πολύ με την ερωτική πράξη, δεν το ήθελα καθόλου για πολύ καιρό. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να έχει χαλάσει κάτι και να μην μπορώ ποτέ ξανά στη ζωή μου να το κάνω».