Η χλιδάτη ζωή με τα χιλιάρικα που ξοδεύει καθημερινά & τα ταξίδια - Η τρυφερή έκπληξη στην σύντροφό του για τα γενέθλια της

Η αγαπημένη του είναι σωσίας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/snikthehustla
Instagram/snikthehustla

Ο Snik αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κανάλι στο Youtube και να μοιράζεται την καθημερινότητα του με τους θαυμαστές του. Ο τράπερ λοιπόν, δημοσίευσε το πρώτο του vlog δείχνοντας το ταξίδι που έκανε στο Παρίσι, την πόλη του φωτός.

Στο vlog έδειξε το δείπνο του σε χλιδάτο εστιατόριο με την σύντροφό του, αλλά και τα πιάτα που απόλαυσε, όπως για παράδειγμα σαλιγκάρια και ταρτάρ. Για όλο το γεύμα τους λοιπόν, δεν δίστασε να ξοδέψει 709 ευρώ. Το ποσό αυτό μάλιστα, δεν πλήρωσε με κάρτα αλλά με... δεσμίδα από πενηντάρια που είχε στην τσέπη του.

Σε όλο το βίντεο που μοιράστηκε ο Snik, έδειξε την παραμονή του σε ακριβά ξενοδοχεία με θέα τον πύργο του Άιφελ, τα πολυτελέστατα αυτοκίνητα που οδήγησε, αλλά κα τις ακριβές τους εξόδους.

Αυτή είναι η σύντροφος του Snik που στέκεται στο πλευρό του

Όλα αυτά ο Snik δεν τα απολαμβάνει μόνος του αλλά με την αγαπημένη του, Marta Aharonian που έχει καταγωγή από την Αρμενία!

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, με τον τράπερ να μην διστάζει να δείχνει το πόσο όμορφα περνάνε μαζί μέσα από αναρτήσεις που κάνει στα social media.

Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή που μοιάζει πάρα πολύ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πρόσφατα τα γενέθλια της, με τον σύντροφό της να της κάνει έκπληξη όχι μία αλλά δύο τούρτες.

Γενικά ο Snik φαίνεται πως έχει αδυναμία στις μελαχρινές, καθώς εκτός της Ηλιάνας, μελαχρινή και επίσης κούκλα ήταν και η πρώην σύντροφός του, με την οποία χώρισε πριν από κάποιους μήνες.

@martaahar

🎂 ❤️ #fyp @snikthehustla

♬ What Is a Soulmate Skit - True Genuis
TAGS