«Στο σπίτι βάζω πράγματα που είναι...» - Τα μυστικά διατροφής και ομορφιάς της Τζίνας Αλιμόνου που την κρατούν νέα στα 51 της

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου στον ΣΚΑΙ, παραχώρησε η Τζίνα Αλιμόνου. Το μοντέλο με την μεγάλη καριέρα που έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, μίλησε τόσο για τα μυστικά ομορφιάς της, όσο και για τη ζωή με τα παιδιά της.

Οι δηλώσεις της Τζίνας Αλιμόνου

«Πάντα πρέπει να κοιμόμαστε με καθαρό δέρμα. Το πρωί δεν χρειάζεται να πλύνουμε με τζελ το πρόσωπο, αρκεί λίγο ροδόνερο να το ψεκάσουμε», αποκάλυψε αρχικά για την επιδερμίδα της δίνοντας παράλληλα beauty μυστικά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της και μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση, απάντησε: «Στην τηλεόραση θα με ενδιέφερε ένας guest ρόλος γιατί φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο ακόμα για μένα από θέμα χρόνου να είμαι φουλ time, ή κάποιο μαγκαζίνο στο πλαίσιο αυτού που κάνω στο well being γιατί αυτό μου αρέσει»

Θα την βλέπουμε ως κριτή σε ένα show που να αφορά την μόδα; «Δεν έχω σκεφτεί να είμαι στην κριτική επιτροπή κάποιου show μόδας γιατί το μόντελιγνκ είναι διαφορετικό από ένα ριάλιτι. Μπορεί δεν ξέρω», είπε.

Σε ερώτηση με την ζωή της εκτός τηλεόρασης μαζί με τα παιδιά της, αλλά και την διατροφή τους, σχολίασε: «Στο σπίτι βάζω πράγματα που είναι βιολογικά αλλά και junk food και μπισκοτάκια που είναι βιολογικά. Οπότε δεν τους απαγορεύω να τρώνε απ’ αυτά, αλλά ουσιαστικά νιώθουν ελεύθερα ότι τρώνε τα πάντα» (δείτε το σώμα της με μαγιό).

«Με αγχώνουν τα social media στο επίπεδο των ανηλίκων ναι, διότι δεν έχουν κριτική άποψη. Όπως είπες και ένας καλός μου φίλος, είναι σαν να αφήνεις το παιδί σου στην Ομόνοια και να το παρατάς εκεί Δυστυχώς δεν υπάρχει και φράχτης», συμπλήρωσε για τα παιδιά της και την χρήση των social media.