«Με έχει βαφτίσει ο Γιώργος Μαρίνος, αλλά...» - Μεγάλη αποκάλυψη για τον Έλληνα showman

Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που τον έχει νονό;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιστορία από τα παλιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας με επίκεντρό της το μεγάλο showman, Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, εξελίξεις για την υγεία του (Αποκλειστικό: πού είναι και τι κάνει σήμερα), αλλά και το τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στη ζωή του γίνονται γνωστές κυρίως από καλλιτέχνες που έρχονται σε επαφή μαζί του, ή που ήταν πολύ στενά συνδεδεμένοι στο παρελθόν (δείτε εδώ τι είχε πει η Ελένη Δήμου για εκείνον).

Είναι γνωστό, πως ο Έλληνας showman δεν έχει πολλούς εν ζωή συγγενείς, αλλά αυτό που δεν ήταν γνωστό, είναι πως έχει μία συγγένεια εξ αγχιστείας με έναν πολύ γνωστό ηθοποιό. Τον ηθοποιό, που τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, "Το Ναυάγιο", τον ενώνει μία ιδιαίτερη σχέση με τον παρουσιαστή και ηθοποιό, αφού τον έχει βαφτίσει.

Ποιον γνωστό Έλληνα ηθοποιό έχει βαφτίσει ο Γιώργος Μαρίνος;

«Έχει ενδιαφέρον, το πώς αλλάζει στην πορεία ο χαρακτήρας μου στο "Ναυάγιο". Είναι ένας άνθρωπος πολύ τίμιος και ευθύς, αλλά αλλάζει και κάνει πράγματα, που δεν το περίμενε. Το αληθινό πλοίο που ναυάγησε, ήταν να το πάρει ο παππούς μου και ευτυχώς το έχασε», εξομολογήθηκε αρχικά ο ηθοποιός.

«Είχα καλλιτεχνικές ανησυχίες από πολύ νωρίς. Από παιδί είχα καλλιτεχνικές ανησυχίες, πάντα με εντυπωσίαζε η δουλειά του ηθοποιού. Ο πατέρας μου ήταν μουσικός. Γεννήθηκε πάνω στην σκηνή, έσπασαν τα νερά της γιαγιάς μου κατά τη διάρκεια μιας παράστασης, και έκλεισαν την αυλαία και γεννήθηκα. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν περικυκλωμένος από καλλιτέχνες», συμπλήρωσε.

«Δεν υπήρχε ποτέ plan b, αν και ψάχνω δουλειά δύο φορές το χρόνο. Λόγω της φύσης της δουλειάς, έχω εργαστεί ως μπάρμαν, dj, ηλεκτρολόγος. Όταν μπήκα στην δραματική σχολή, σκέφτηκα ότι δε θέλω να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Είμαι προετοιμασμένος να ζω φτωχικά όποτε δεν βρω δουλειά», πρόσθεσε.

Ο κόσμος ταυτίζεται πολύ με τους αγαπημένους του χαρακτήρες. Παλιότερα προσπαθούσα να καταλάβω, εάν είμαι καλό ή κακός ηθοποιός, αλλά είναι ένα ψέμα. Υπάρχουν καλές και κακές ερμηνείες», είπε για τη δουλειά του.

«Με βάφτισε ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος ήταν συνεργάτης του πατέρα μου στη μπουάτ "Μέδουσα". Δεν έχω καμία επαφή μαζί του, είναι άκρως σεβαστή η επιλογή του να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια της ζωής του», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, Κωνσταντίνος Δανίκας στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.