«Δε θα ήθελα να δω για παρουσιαστές στη Eurovision...» - Κόλαφος για τα τηλεοπτικά γεγονότα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν δοθεί...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Πόσειδώνας Γιαννόπουλος, παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, για τα τηλεοπτικά δρώμενα. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με αφορμή την αποχώρηση της Μαρίας Κοζάκου από την παρουσίασή του (δείτε εδώ τι έγινε).

Προβληματισμένος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την ελληνική τηλεόραση

«Ήταν σωστή η απόφαση της Μαρίας Κοζάκου να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision, γιατί μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Και καλό είναι και η ΕΡΤ κάπου κάπου να ανανεώνει τα πρόσωπα, που καλύπτουν την παρουσίαση του αγαπημένου θεσμού. Η Κοζάκου λειτουργούσε περισσότερο ως δίδυμο με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Πέρσι που παρουσίασε μόνη της τον διαγωνισμό, υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια και τις τρεις βραδιές, ειδικά στο Twitter.

Δε θυμόμουν, ότι ήταν μαζί και η Τζένη Μελιτά, αυτό λέει πολλά. Αυτό που ενοχλούσε ήταν, ότι προσπαθούσε να κάνει με το ζόρι χιούμορ. Δε θα ήθελα να δω για παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την Τζένη Μελιτά, επειδή έχει ξανακάνει ο Φώτης δε θα ήθελα να επανέλθει. Δεν ξετρελάθηκα μαζί της. Αν είναι να επιστρέψει κάποιος, ωραία ιδέα είναι να βάλουν ξανά τη Δάφνη Μπόκοτα, μετά από 20 χρόνια.

Θα έχουμε προχωρήσει μπροστά ως κοινωνία, όταν σταματήσουμε να συζητάμε για μια gay ερωτική σκηνή σε ελληνικό σήριαλ.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο να σχολιάζουν τη Δέσποινα Βανδή, και να δέχεται αρνητικές κριτικές, για τις ενδυματολογικές επιλογές της πάνω στην σκηνή. Ήταν πάντα καθώς πρέπει με την καλή έννοια. Χαίρομαι που ζει τον έρωτά της και δεν το κρύβει. Όσοι την κρίνουν, ας κοιτάξουν τα δικά τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει άστρο. Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν δοθεί πέντε ευκαιρίες και στην Ιωάννα μία. Μετά το ΣΚΑΪ, αλλά δεν της έχουν έρθει άλλες προτάσεις και ευκαιρίες», δήλωσε ο δημοσιογράφος.