Με κλάματα και λάμψη: Η φαντασμαγορική πρεμιέρα της εκπομπής "Secret Song"

«Πάντως η Ναταλία θα έπρεπε να φέρει...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Με κλάματα και λάμψη: Η φαντασμαγορική πρεμιέρα της εκπομπής

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, έκανε πρεμιέρα στην δεύτερη εκπομπή της, "Secret Song", η οποία θα προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού το Alpha (δείτε εδώ την ανακοίνωση του καναλιού), με πολλούς γνωστούς καλεσμένους, οι οποίοι συγκινήθηκαν με τις εκπλήξεις της. Όμως, το ερώτημα είναι, πώς το είδε όλο αυτό το τηλεοπτικό κοινό;

Τα πρώτα "θύματα" της Ναταλίας Γερμανού στο Secret Song

Την έναρξη αυτού του νέου μουσικού προγράμματος έκανε ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του καναλιού, "Σασμός". Η οικογένειά του με πρωτοστάτη το γιο του αποφάσισαν να τον πάνε με κρητική μουσική πίσω στα παιδικά του χρόνια, συγκεκριμένα στα "Ανώγεια", όπου και μεγάλωσε. Οι δικοί του άνθρωποι επέλεξαν να τον ταξιδέψουν με το τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη, "Ήτανε μια φορά μάτια μου". «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, είχα πολύ καιρό να κλάψω», είπε εκείνος μετά την αποκάλυψη στην παρουσιάστρια βαθιά συγκινημένος.

Ο επόμενος καλεσμένος ήταν ο επίσης ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Την έκπληξη του την έκαναν τα θεατρικά του "παιδιά" από μία παράσταση, που ήταν μαζί, στο "Ματίλντα", από το 2018. Τα παιδιά του τραγούδησαν ένα από τα κομμάτια, που ακούγονταν στο πολύ γνωστό και αγαπημένο μιούζικαλ, συντροφιά τους στη σκηνή ήταν και η γνωστή ηθοποιός, Νάντια Κοντοεώργη.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, είδαμε τη Μαριάννα Τουμασάτου να συγκινείται και να δακρύζει με το τραγούδι "Hotel California", το οποίο είναι το αγαπημένο της τραγούδι. Το κομμάτι ερμήνευσε η Πέγκυ Ζήνα. Δίπλα της βρέθηκε ο κολλητός της φίλος, Πέτρος, και η κοντινή της φίλη επίσης ηθοποιός, Ηρώ Λούπη.

Τα σχόλια στο Twitter για την εκπομπή

Ποικίλα ήταν και τα σχόλια, στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter. Η εκπομπή, την οποία όπως φαίνεται, περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία, το τηλεοπτικό κοινό βλέποντας την πρεμιέρα, δεν άντεξε τον "πειρασμό" και αποφάσισε να σχολιάσει το κάθε τι, αλλά μάλιστα έκαναν και προτάσεις για τους επόμενους καλεσμένους.