Στον ανακριτή η Εύη Βατίδου

Πότε θα απολογηθεί τελικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Κυριακή 12/11 ένα σοκαριστικό γεγονός έλαβε χώρα με πρωταγωνίστρια την Εύη Βατίδου. Το πρώην μοντέλο φέρεται πως εμβόλισε μηχανή και έστειλε στο νοσοκομείο μία 57χρονη γυναίκα (δείτε εδώ αναλυτικά το χρονικό). Έκτοτε, αφού οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, ο εισαγγελέας, με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής διαδικασίας, άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Πότε θα απολογηθεί η Εύη Βατίδου

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η ίδια επρόκειτο να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 16/11, ωστόσο νωρίς το πρωί της Δευτέρας 13/11 έγινε γνωστό πως θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή σήμερα, στις 11:00 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Τα πρώτα λόγια του Αλέξη Κούγια για την σύλληψή της

«Πραγματικά ειδοποιήθηκα χθες τη νύχτα, ότι υπάρχει μια υπόθεση ότι εμπλέκεται η πρώην σύζυγος μου. Ενώ επέστρεφε με το αυτοκίνητο της, δέχτηκε επίθεση από έναν που επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα με μια κυρία. Άρχισε να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Άρχισε να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Τότε άρχισε να χτυπάει με το κράνος του το αυτοκίνητο, της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Όταν κατάλαβε ότι καλεί την αστυνομία έφυγε. Και αυτός είναι κάτοικος της περιοχής.

Όταν είδε ότι τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά εκεί που δεν μπορείς να πας. Δεν υπάρχουν κατοικίες, έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει εκεί και πάνω εκεί με την μηχανή ανετράπη αυτός και χτύπησε ελαφρά και η σύζυγός του έχει κάποια τραύματα. Δεν εμβόλισε την μηχανή. Δεν υπάρχει σημάδι στο αυτοκίνητο. είναι βέβαια όμως ότι κυνηγούσε την μηχανή αλλά εκεί δεν μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα.

Πήγα ο ίδιος στο τμήμα και τα διαπίστωσα και από την κατάθεση του συζύγου της κυρίας που έχει τραυματιστεί. Πήγα αμέσως με το γιο μου, και ακολούθως πήγα στο Ασκληπιείο να ενημερωθούμε για την κατάσταση της υγείας της κυρίας. Είναι μια δύσκολη στιγμή.

Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο σε όλα γιατί τις ασκήθηκε δίωξη χωρίς να γίνει έρευνα. Δεν έχει αφεθεί ελεύθερη γιατί της ασκήθηκε δίωξη λόγω καταδίωξης, Θα οδηγηθεί στον ανακριτή σήμερα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για το περιστατικό.