«Είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε γ@@σου...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για την επιστροφή της εκπομπής "Ραντεβού στα Τυφλά"

Τι είπε για την Αννίτα Πάνια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε γ@@σου...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για την επιστροφή της εκπομπής

Τον αιχμηρό σχολιασμό της για την Αννίτα Πάνια και την εκπομπή που θα παρουσιάσει "Ραντεβού στα Τυφλά", η οποία επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες (δείτε εδώ), έκανε στην εκπομπή Breakfast@Star, το πρωί της Δευτέρας 13/11 η Βάσια Τριφύλλη.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Βάσιας Τρυφίλλη για την επιστροφή της εκπομπής "Ραντεβού στα Τυφλά"

«Με βρίσκεται σε μία φάση γενικού αναβρασμού, διότι από ό,τι κατάλαβα θα ξαναγίνει το Ραντεβού στα Τυφλά. Είμαι η πρώτη διδάξασα....Η Αννίτα Πάνια Ραντεβού στα Τυφλά; Τι λέτε ρε παιδί μου; Χάλασε ο κόσμος παιδιά, δεν πάμε καλά. Έχει καμία σχέση το Χρυσό Κουφέτο της κ. Πάνια με το Ραντεβού στα Τυφλά; Καμία. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι, δεν με αφορά» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Είχα δύο εγκυμοσύνες αλλά...» - Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

«Όσον αφορά τους παρουσιαστές της εκπομπής, Ραντεβού στα Τυφλά πρόσθεσε: «Άσκοπα. Υπάρχουν κάποια θεάματα που όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα έχει κάνει, καλό είναι να μην τα πειράζουμε. Έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να ξανακάνουν το Ραντβού με κάποιον άλλον. Δεν πέτυχαν... Αν την καλέσει στο τηλέφωνο η Αννίτα Πάνια για να της ζητήσει συμβουλές για το Ραντεβού στα Τυφλά τι θα της πει; «Θα της πω Αννίτα είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε γ@@σου» είπε.

«Το θεωρούν σίγουρη επιτυχία , δεν πήραν καθόλου μάημα απο τις πολλαπλες αποτυχίες. Η κόρμη μου θα μπορούσε να το κάνει. Πισυεύω ότι μία έξπυνη γυναίκα όπως είναι η Αννίτα Πάνια θα το "κουλαντρίσει"» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Παλαιότερες δηλώσεις της για τον Φιλιππίδη και τις τηλεπερσόνες

«Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νόμιζαν ότι κάνοντας τους πολύ λυπημένους αυτό εμένα με βοηθάει. Εμένα δεν με βοηθάει αυτό. Εγώ θέλω χαρά, θέλω χιούμορ, θέλω σεξ. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, γιατί δεν έχω απογοητευτεί από το σεξ προς το παρόν. Από τους ανθρώπους ναι, από το σεξ όχι», ξεκίνησε να λέει η ηθοποιός.

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Μια εποχή ήμουν ερωτευμένη με έναν συνάδελφό σας δημοσιογράφο και είχα νευριάσει πάρα πολύ. Από τα νεύρα μου, κατέβαινα την Μιχαλακοπούλου αντίθετα και έβριζα όλο τον κόσμο, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος εκτός από μένα», τόνισε.

«Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη. Στην τηλεόραση, όταν φτάσεις 40 ετών, είσαι νεκρή και δεν στο λένε. Αρχίζει η παραφιλολογία αν έκανες lifting. Εγώ δεν έχω κάνει lifting και φαίνεται», είπε η Βάσια Τριφύλλη.