«Κοριτσάκι μου  να έχεις καλό δρόμο! Στο καλό να πας...» - Σπάραξε στο κλάμα ο Τάσος Χαλκιάς για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Η αποκάλυψή του για τη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Δευτέρα (13/11) ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στην Κάτια Νικολαΐδου με φίλους και συγγενείς να αποχαιρετάνε την σπουδαία και τόσο αγαπητή ηθοποιό πριν οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Την ίδια ημέρα λοιπόν σπαρακτικές δηλώσεις έκαμε στην κάμερα του Πρωινού, ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς μιλώντας για τη συνεργασία του με την Κάτια Νικολαΐδου, τη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο και την ιδιαίτερη σχέση, που είχαν.

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν φανερά συγκινημένος καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, που παραχώρησε, λέγοντας με τον δικό του τρόπο το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό, καθώς δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία της.

Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου

«Η Κάτια ήταν ένα ανεκτίμητο πλάσμα, ένα ευγενικό πλάσμα, μια ταλαντούχα συνάδελφός μου, όμορφη, με όμορφη ψυχή, με όμορφη ζωή, με όμορφο μυαλό, θα είναι πάντα μέσα μου και ζει και δε θα την ξεχάσω ποτέ και εγώ και οι φίλοι, που την είχαμε περιβάλει την εποχή εκείνη της συνεργασίας μας, αλλά και πολύ αργότερα, που κρατήσαμε την επαφή μας.

Εκείνη την εποχή, που κάναμε τη συνεργασία, η Κάτια έπαθε αυτή την ασθένεια. Ένα στιγμιότυπο θα πω, όπου κανείς μας δεν είχε πάρει χαμπάρι και η Κάτια ήρθε στο γύρισμα μία ημέρα με ένα μαντηλάκι δεμένο στο λαιμό. Ήταν πραγματικά κάτι πολύ όμορφο, σαν εικόνα, της πήγαινε, ήταν ένα λαμπερό μαντηλάκι στο λαιμό με λουλούδια...Της είπα χαριτολογώντας ωραίο το νέο look σου πάει...Α ναι μου πάει μου είπε; Να το κρατήσω...

Κοριτσάκι μου να έχεις καλό δρόμο. Στο καλό να πας. Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα, που μείναμε πίσω, στο καλό αγάπη μου, δεν έχω να πω κάτι άλλο για την Κάτια μου, με πονάει και με θλίβει», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Η αποκάλυψη του αδερφού της για τον θάνατό της

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, έκανε το πρωί της Παρασκευής 10/11, ο αδερφός της Τάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για την περίοδο που ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, έχασε το παιδί του (δείτε εδώ τι συνέβη), και η ηθοποιός ήταν στο νοσοκομείο.

«Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω. Θα σας πω κάτι. Όταν ο Οδυσσέας Σταμούλης έχασε το παιδί του, έλεγαν όλοι ότι το παιδί είναι της αδερφής μου. Έβγαινα και έλεγα "παιδιά διορθώστε το" Έγινε αυτό, βγήκαν και είπαν συγγνώμη (δείτε εδώ την εκπομπή). Στο διάστημα αυτό η αδερφή μου ήταν στο νοσοκομείο και παρ' όλο τον πόνο που περνούσε είπε "δεν θέλω να κάνεις τίποτα. Θέλω να συλλυπηθείς για το παιδί του Οδυσσέα και για όλο αυτό που περνάει". Αυτό ήταν η Κάτια!» ανέφερε.

«Τότε η Κάτια που ήταν στο νοσοκομείο, της έστελναν μηνύματα στα οποία την έβριζαν γιατί είχα βγει και είχα πει να διορθώσουν το λάθος. Και ο κόσμος έβριζε την αδερφή μου χωρίς να ξέρει τι περνάει...» είπε μεταξύ άλλων.