«Ξαφνικά σταματάς να είσαι παιδί. ..» - "Λύγισε" Μαίρη Αυγερινοπούλου στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό Σουσου"

Τι συνέβη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ξαφνικά σταματάς να είσαι παιδί. ..» -

"Λύγισε" η Μαίρη Αυγερινοπούλου στον αέρα της εκπομπή Πρωινό ΣουΣού το πρωί της Δευτέρα 13/11. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στην απώλεια του πατέρα του στο Στούντιο 4. Η γνωστή δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάμματα αφού έγινε αναφορά στον δικό της πατέρα ο οποίος έφυγε από τη ζωή, όταν η ίδια ήταν σε μικρή ηλικία.

Ο Αντώνης Κανάκης την Παρασκευή 10/11 μίλησε για την ραδιοφωνική εκπομπή που ίδρυσε για παιδιά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το βιβλίο που έγραψε λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, συγκίνησε με τα λόγια του τόσο για εκείνον, όσο και για τα παιδιά του, εξηγώντας πως θα έκανε τα πάντα εάν είχε την ευκαιρία να δει τα μωρά του να αγκαλιάζονται και να συναντούν τον παππού τους.

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να την παλέψω εκείνες τις ημέρες. Πήγαινα κάθε βράδυ στον υπολογιστή και έγραφα όλα αυτά που βίωνα, αλλιώς δεν θα την πάλευα. Νομίζω ότι με καταλαβαίνετε. Για πάρα πολλούς ανθρώπους η συγγραφή είναι διέξοδος, όλα αυτά που έχω μέσα μου να βγουν με κάποιον τρόπο. Όλο αυτό που έγραψα ήταν ο τρόπος μου για να αντέξω όλες εκείνες τις ημέρες. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να τις είχα αντέξει» ανέφερε. (δείτε εδώ τα όλα συγκινητικά του λόγια).

Τα κλάμματα της Μαίρης Αυγερινοπούλου στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό Σουσου"

«Ξαφνικά σταματάς να είσαι παιδί. Εγώ έχω χάσει τον πατέρα μου στα χέρια μου σε πολύ μικρή ηλικία και πάντοτε λέω στον Αλέξη, τον γιο μου, ότι αν ζούσε ο μπαμπάς μου, θα ήταν αλλιώς», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Έχεις μια καρδιά σαν μικρό παιδί, είσαι υπέροχη... Να προσέχετε τους γονείς σας και όχι μόνο. Τίποτα δεν έχει σειρά σε αυτή τη ζωή. Να προσέχουμε όσους αγαπάμε. Οι γονείς μας είναι η ρίζα, η συνέχειά μας και όλα όσα κουβαλάμε, τα καλά και τα κακά», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε εδώ το απόσπασμα: