Με εντυπωσιακή τούρτα και καλούς φίλους - Οι φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη από τα γενέθλια της κόρης της

Δείτε την τρυφερή ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: vasolaskaraki
Instagram: vasolaskaraki

Τα γενέθλια της είχε την Παρασκευή 10/11, η κόρη της Βάσως Λασκράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα η οποία μεγάλωσε και έγινε κιόλας 10 ετών. Η ηθοποιος είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της για να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα. Να σε χαιρόμαστε λουλούδι μου όμορφο. Χρόνια σου πολλά καλά και όμορφα» είχε γράψει η Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Τα ξεχωριστά γενέθλια της κόρης της Βάσως Λασκαράκη

Χθες Κυριακή 12/11 η Βάσω Λασκαράκη διοργάνωσε το πιο ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων για την μικρή Εύα με μια εντυπωσιακή τούρτα και πολλούς καλούς φίλους αλλά και συγγενείς, όπου γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια. Η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε στιγμές από το πάρτι και στα social media, τόσο σε αναρτήσεις όσο και σε ΙnstaStories.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΟΡΗΣ ΒΑΣΩΣ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ
Instagram: vasolaskaraki
ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΟΡΗΣ ΒΑΣΩΣ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ
Instagram: vasolaskaraki
ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΟΡΗΣ ΒΑΣΩΣ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ
Instagram: vasolaskaraki

Η σπάνια εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη

«Η κόρη μου με έχει ρωτήσει από που έρχονται τα παιδιά. Της απάντησα από την κοιλίτσα της μαμάς, γιατί έχω κάνει καισαρική τομή για να τη φέρω στον κόσμο. Έχω μιλήσει στην Εύα για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά όχι για τον τρόπο σύλληψης», ανέφερε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο δήλωσε για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση.

Πολλές φορές μπορεί οι απ' έξω, φίλοι η δικηγόροι, να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί.

Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια».

Και κατέληξε για τον καλό της: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα, εκείνος με ταρακούνησε για το τι θέλω τελικά στη ζωή μου. Όταν μπλόκαρα και φοβήθηκα, γιατί πήγαμε να φτιάξουμε οικογένεια έχοντας ήδη οικογένειες, ο Λευτέρης με σόκαρε με τα λόγια του και με άφησε να σκεφτώ. Μου το λέει ακόμη και τώρα ότι "Αν σε άφηνα τότε, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί".»