Διαφορετικά γενέθλια φέτος για τον Βασίλη Καρρά - Έκλεισε τα 70 του χρόνια λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Πως και που πέρασε τη συγκεκριμένη ημέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
christos_exarchos_official - Instagram - NDP
christos_exarchos_official - Instagram - NDP

Ο Βασίλης Καρράς αποτελεί ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο ελληνικό κοινό, για τον οποίο ανησύχησαν ιδιαίτερα, καθώς είχε μία μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία του, νοσηλευόμενος για ένα διάστημα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι εξελίξεις ήταν ευχάριστες για τον τραγουδιστή και το κοινό, καθώς βγήκε από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται ήρεμος στο σπίτι του μαζί βέβαια με την οικογένειά του - τη σύζυγό του και την αγαπημένη του κόρη.

Δείτε επίσης: «Έχει χάσει κιλά, είχε τα μαλλιά του...» - Η διαφορετική εικόνα του αγαπημένου, Βασίλη Καρρά

Το παρασκήνιο των φετινών γενεθλίων του Βασίλη Καρρά

Την Κυριακή (12/11) ο λαϊκός καλλιτέχνης είχε τα γενέθλιά του, τα οποία φέτος λόγω της κατάστασης της υγείας του τα πέρασε λίγο διαφορετικά στο σπίτι του. Την Δευτέρα (13/11) το Πρωινό φρόντισε να κάνει ένα αφιέρωμα στον Καρρά για τα 70 του χρόνια επικοινωνώντας με τραγουδιστές, που ήθελαν του ευχηθούν.

Το νέο του τραγούδι

Ο Βασίλης Καρράς μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα μέσα από την περιπέτεια της υγείας του, καθώς νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη γυναίκα και την κόρη του.

Ευτυχώς πρώτα από όλα για τον καλλιτέχνη και ύστερα για όσους τον θαυμάζουν, οι εξελίξεις με την υγεία του είναι θετικές και έτσι ο Βασίλης Καρράς πήρε εξιτήριο και είναι σπίτι του, με τα καλύτερα να είναι μπροστά του.

Δείτε επίσης: Fame Story: «Καλησπέρα και καλή βραδιά» - Το τηλεφώνημα "έκπληξη" του Βασίλη Καρρά στον αέρα του STAR

Ο καλλιτέχνης πριν νοσηλευτεί είχε ετοιμάσει την δημιουργία νέου δίσκου, καθώς είχε γυριστεί και video clip για το κομμάτι του ''Χύμα στο Κύμα''. Η πρώτη παρουσίαση έγινε την Παρασκευή (20/10) στο Fame Story με το κοινό να το καταχειροκροτάει.