Έχουν ίδια μύτη και χαμόγελο - Η σπάνια φωτογραφία της μητέρας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η ομοιότητά τους

Ο λόγος που έσμιξαν μαμά και κόρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της και να έχει φύγει από το σπίτι, που μεγάλωσε και έμενε με τους γονείς της, σε κάθε περίπτωση όμως δεν ξεχνάει να τους επισκέπτεται μιας και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους.

Η Κυριακή (12/11) μάλιστα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένεια της Ευρυδίκης, καθώς η μαμά της είχε τα γενέθλια της με την Βαλαβάνη να μη λείπει από τη βραδιά, που μαζεύτηκαν και έσβησαν όλοι μαζί την τούρτα της.

Δείτε επίσης: «Πριν 3 μέρες έχασα την...» - Πολύ μεγάλη συγκίνηση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αέρα του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

Η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τη μητέρα της

Τα ευχάριστα γνωστοποιήθηκαν μέσα από ένα insta story, που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το βράδυ της Κυριακής, δείχνοντας στους φίλους της, την τούρτα της και τη μαμά της, με την οποία βλέπουμε να έχει αρκετές ομοιότητες.

Βαλαβάνη - μητέρα
evridiki_valavani - Instagram

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το κομμάτι της μητρότητας

«Στην αρχή η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ένιωθα μάτια να με κοιτάζουν, να μην έχω ιδιωτικές στιγμές αλλά μετά από κάποιο σημείο νομίζω μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν συνήθως για την προσωπική μου ζωή, όταν πιέζεις καταστάσεις, πότε θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις παιδί.. Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος στο super market, ενώ είχα πάρει κιλά. Ένας υπάλληλος μου έπιασε την κοιλίtσα, ένιωσα αμήχανα.

Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Με βοήθησε πολύ. Τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης περισσότερο από όλα», εξομολογήθηκε αρχικά σχετικέ με τα σχόλια και τις φήμες κατά καιρούς πως είναι έγκυος.