Υποβασταζόμενη από τον Σκιαδαρέση η Μάλφα στην κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου - Με δακρυσμένα μάτια και ένα τριαντάφυλλο στο χέρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ήταν η Δευτέρα (13/11) για την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου (δείτε εδώ).

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και μεταξύ άλλων ηθοποιών, που αποχαιρέτησαν την ταλαντούχα Κάτια ήταν και η καλύτερη της φίλη, Μπέσσυ Μάλφα, η οποία συνοδευόταν από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την κόρη τους.

Η συγκίνηση της Μπέσσυς Μάλφα στην κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου

Βαθιά συγκινημένη με δακρυσμένα μάτια ήταν η ηθοποιός καθ' όλη τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας με τον σύζυγό της να την κρατάει από το χέρι. Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα το κόκκινο τριαντάφυλλο, που κρατούσε η ηθοποιός στο χέρι της.

 Νικολαΐδου - Kηδεία - Μάλφα
Κάτια Νικολαΐδου - Kηδεία - Μάλφα - Σκιαδαρέσης
Κάτια Νικολαΐδου - Kηδεία

Τα σπαραχτικά λόγια της Μάλφα για την απώλεια της Νικολαΐδου

«Είμαι βαθιά στεναχωρημένη, ήταν η καλύτερή μου φίλη, ένας άγιος άνθρωπος πολύ σημαντικός για εμένα. Πολύ σημαντικός για πολλούς, για την ίδια την τέχνη, μία σπάνια κοπέλα. Αυτή τη στιγμή είμαι, όπως καταλαβαίνετε, σχεδόν παράλυτη από τη στεναχώρια μου. Δεν ξέρω, πως να το αντιμετωπίσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν μια σπουδαία γυναίκα, πολύ δυνατή που πάλεψε με τη νόσο πολλές φορές και τη νίκησε. Την αγαπώ βαθιά και θα την αγαπώ. Θα ήθελα να πω πάρα πολλά πράγματα για την Κάτια, όμως ο πόνος μου είναι μεγάλος, να με συγχωρείτε...

Την αγαπώ πάρα πολύ και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο.., Να με συγχωρέσετε... Η Κάτια πάντα χαμογελαστή, πάντα αισιόδοξη με την Sugar στην αγκαλιά της, να αγαπάει όλο τον κόσμο... Δεν τη φόβιζε τίποτα... Η Κάτια είναι ένας δυνατός άνθρωπος, είναι δύναμη. Υπάρχει και θα υπάρχει, η ίδια η δύναμη. Την αγαπούσα, την αγαπώ και θα την αγαπώ...», εξήγησε και λύγισε για την καλύτερή της φίλη και περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση μετά την είδηση.