«Mην τα βάζουμε όλα σε έναν κουβά...» - Η Ελένη Τσολάκη σχολίασε τις δηλώσεις του Μπιμπίλα για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές

Δείτε τις δηλώσεις του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Mην τα βάζουμε όλα σε έναν κουβά...» - Η Ελένη Τσολάκη σχολίασε τις δηλώσεις του Μπιμπίλα για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές

Την απόψη της με αφρομή τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, σχετικά με το αν οι ηθοποιοί μπορουν να είναι παρουσιαστές, εξέφρασε η Ελένη Τσολάκη το πρωί της Δευτέρας 13/11. Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλες διαστάσεις, καθώς πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν μπει σε αυτόν τον χώρο (δείτε εδώ το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη).

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στις δηλώσεις του ανέφερε: Η δουλειά του παρουσιαστή είναι επάγγελμα; Και αυτοί που είναι σε αυτή τη θέση ειναι δημοσιογράφοι, που κάνουν τους παρουσιαστες. Σπούδασαν παρουσίαση; Δεν νομίζω.»

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του:

Το σχόλιο της Ελένης Τσολάκη

«Καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας ότι δεν υπάρχει επάγγελμα παρουσιαστή, δεν κάνεις έναρξη στην εφορία ως παρουσιαστής. Mην τα βάζουμε όλα σε έναν κουβά. Από την άλλη πλευρά, μην ισοπεδώνουμε και εξισώνουμε την εμπειρία που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στον χώρο με το ότι είναι εύκολο αυτό που κάνουν. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται πάρα πολύ εύκολο αυτό που κάνουμε, σε κάποιους άλλους πολύ δύσκολο», τονίζει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Υπάρχουν άνθρωποι με τόση εμπειρία που δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε και να κάνουμε ότι δεν υπάρχει. Αυτή τη στιγμή πολλοί παρουσιαστές, για να μην πω οι μισοί, στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουν πτυχίο δημοσιογραφίας.Η ομιλούσα, πρώτη απ’ όλους, δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή παρουσίασης ή δημοσιογραφίας κι όμως έχω δουλειά 17 χρόνια. Δεν σημαίνει ότι το κάνω καλά. Μπορεί να το κάνω χάλια και να μην αρέσει σε κάποιους ανθρώπους, είναι απολύτως σεβαστό. Αλλά δεν μπορούμε να τα αφορίζουμε όλα» πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

«Ο κόσμος είναι τελικά αυτός που επιλέγει ποιον θα κρατήσει όλα τα χρόνια που δεν είναι ξεκάθαρα τα κριτήρια, είναι η προτίμηση του κόσμου. Σε θέλει ο κόσμος; Αντέχεις εκεί πάνω; Αυτό είναι το θέμα», κατέληξε η παρουσιάστρια.