Χόρευε στο πάτωμα του σπιτιού της - Ενθουσιασμένη η Ελένη Φουρέιρα με τις κινήσεις του μοναχογιού της (Βίντεο)

Τον είχε ντύσει με χριστουγεννιάτικο φορμάκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
foureira - Instagram
foureira - Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις με την τραγουδίστρια να μιλάει με βιντεοκλήση όσο ήταν στο αεροδρόμιο με τον γιο (δείτε εδώ τη στιγμή, που τον δείχνει στη Δέσποινα Βανδή).

Μετά την επιστροφή της τραγουδίστριας στην Ελλάδα είχε όλον τον χρόνο να χαρεί στιγμές με τον γιο της, στον οποίο είναι γνωστό, πως έχει τεράστια αδυναμία. Την Δευτέρα (13/11) μάλιστα η ίδια δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στο instagram.

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Φουρέιρα είχε βάλει χριστουγεννιάτικη μουσική στον μικρό της, την οποία ο ίδιος έδειχνε να απολαμβάνει πολύ, καθώς η μαμά του τράβηξε βίντεο από τη μέση και κάτω τη στιγμή, που χόρευε.

Ο χορός του γιου της Ελένης Φουρέιρα με χριστουγεννιάτικη ενδυμασία

Οι δηλώσεις της Φουρέιρα για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί

«Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια αυτό το πότε θα κάνεις παιδί; Που εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως....Δεν ήθελα να το πω, ότι προσπαθώ. Πολλές φορές ένιωθα και περίεργα που έπρεπε καμιά φορά να πω, ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος. Μπορεί αυτός ή αυτή φεύγοντας να λέει αχ την καημένη, δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό.

Εγώ ήθελα πάντα να κάνω παιδιά και για αυτό το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα το μεγάλο σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος, που περνάει, πιο πολύ ξεκινάει από εκεί...

Μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία, περνάμε τα 30 και λέμε περνάνε τα χρόνια...σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί. Στα 40 δεν θα είμαι μεγάλη; Το σκεφτόμουν πάρα πολλά χρόνια και πολλές φορές, έσκιζα στη δουλειά μου, πήγαινα σπίτι μου και έλεγα τώρα 33, τώρα είσαι 34, θα πας 40, δεν θα κάνεις παιδί;....

Εγώ, που ήθελα να κάνω παιδί και θέλω να κάνω παιδιά, μακάρι να κάνω και άλλα παιδιά. Όταν έκανα το παιδί μου, σαν να μην άλλαξε τίποτα μέσα σε όλο αυτό....και σαν να άλλαξαν όλα! Μία ανακούφιση υπάρχει... Μιας ανάγκης για να μην περάσουν τα χρόνια, που είναι λάθος πάλι, δεν ξέρω τι είναι το σωστό… Είναι το άγχος της κοινωνίας μας για ότι περνάνε τα χρόνια, δυστυχώς είναι και βιολογικό», είπε η Ελένη Φουρέιρα.