Η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Είμαι πολύ ροκ μαμά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για την γνωριμία της και τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τις προσωπικές της σχέσεις αλλά και τον βιγακνισμό μίλησε η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή Ελένη το πρωί της Δευτέρας 13/11. Η ηθοποιός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Τάνια Τρύπη δίνει πολύ σπανια συνεντεύξεις και δεν μιλάει τόσο συχνά στις εκπομπές. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν τον Απρίλιο στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» όπου μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική πορεία της στον χώρο της υποκιτικής.

Η αποκάλυψη της Τάνιας Τρύπη για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Δίνω λίγες και επιλεκτικές συνεντεύξεις. Προτιμώ να δίνω σε εκπομπές που παρακολουθώ όποτε μπορώ και εκτιμώ» ανέφερε αρχικά.

Για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέφερε: «Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ Άννυ. Δεν μπορώ να μιλήσω για την Αλίκη σαν συνάδελφο μπορώ να μιλήσω σαν παιδί γιατί τότε τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μάς έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο. Στην οντισιόν περιμέναμε μια μεγάλη ουρά και εγω πήγα και "χώθηκα"». πρόσθεσε.

«Είμαι πολύ ροκ μαμά, με απόλυτη ισότητα. Στο μόνο που κρατάω τη παράδοση είναι στο τάπερ και τη ζακέτα. Καμαρώνω και για τις δυο μου κόρες, γιατί κάνουν αυτό που θέλουν.... Δεν εχω παράπονο από τη ζωή μου. Στις προσωπικές μου σχέσεις είχα την ελευθέρια μου πάντοτε. Στις σχέσεις μου θέλω, και με τα χρονιά γίνεται απαίτηση, να έχω την ίδια αντιμετώπιση. Αν δεν γίνει αυτό παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

«Για μένα ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη όσου κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη για δίποδους και τετράποδους» είπε η Τάνια Τρύπη σχετικά με τον βιγκανισμό.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της για τo metoo

«Είμαι μαμά με φιλικές διαθέσεις, δε θέλω να παίζουμε σφαλιάρες» και όσο για τις καταγγελίες ανέφερε: «Πάντα γίνονταν όσα καταγγέλλονται στο #Metoo, άπλα είναι μία περίοδος που κάποιος θα σε ακούσει. Δε με ξαφνιάζει τίποτα από τους ανθρώπους, υπάρχει παντελής έλλειψη σεβασμού σε ό,τι τους έχει δοθεί απλόχερα».