Ο εκρηκτικός χορός της Κατερίνας Στικούδη - Είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αναστατώνει!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο εκρηκτικός χορός της Κατερίνας Στικούδη - Είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η γνωστή και επιτυχημένη τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη, όπως έχει αποκαλύψει βιώνει μία από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωή της, αφού περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, καρπό του ερωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Παρά της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, αφού βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα (δείτε τι αποκάλυψε για το φύλο του μωρού), δε σταματάει τις εμφανίσεις της. Συνεχίζει να πραγματοποιεί συναυλίες της, και όχι μόνο αυτό. Στη σκηνή έχει φοβερή ενέργεια και εκτονώνεται με πολύ έντονα χορευτικά. Το ίδιο συνέβη και πρόσφατα σε μία συναυλία της, όπου είχε μία πολύ έντονη χορογραφία, όπως φάνηκε από τα βίντεο, που αναρτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από ένα δικό της κλιπ, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο έντονος χορός της Κατερίνας Στικούδη στη σκηνή στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης

Μάλιστα, στη δημοσίευσή της έγραψε, «Περιμένοντας τον 4ο Σερίφη να έρθει κοντά μας δε σταματάω να είμαι δημιουργική , να νιώθω παραγωγική κάνοντας όλα αυτά που μου δίνουν χαρά !
Ευχαριστώ πολύ τον Δήμο Αμαρουσίου , connect your city...»

Η εξομολόγηση για το δεύτερο παιδάκι της

«Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή, όλα καλά, πορευόμαστε μήνα με τον μήνα, τώρα μπήκα στον 6ο. Έχω μάθει το φύλο του μωρού. Βασικά δεν είμαστε σίγουροι για το φύλο γιατί μας μπερδεύει ο ομφάλιος λώρος. Εγώ μέσα μου ξέρω τι… φουρνίζω», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Στον γιο μου έχω εξηγήσει τι συμβαίνει, πάμε πάρα πολύ καλά, όπως σε όλες τις οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα τα αδελφάκια να είναι μονιασμένα. Μου αρέσει που είμαι μανούλα, δεν πίστευα ότι θα αγκαλιάσω την μητρότητα τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό». πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε και για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, λέγοντας: «Είναι πολύ υποστηρικτικός, είναι δίπλα μου σε όλα, για αυτό και είμαι χαρούμενη, δυνατή, δημιουργική. Μπορεί να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο μαζί αλλά πάλι εμένα δεν μου φτάνει. Έχω κολλήσει. Συνήθως διαφωνούμε σε θέματα δουλειάς, στο στούντιο δηλαδή. Στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή».