«Δεν ξέρω τι να σας πω» - Ψυχολογικά καταρρακωμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

«Τα όνειρα από την πραγματοποίησή τους απέχουν πάρα πολύ»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω τι να σας πω» - Ψυχολογικά καταρρακωμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

Τον Αύγουστο έχασε τον 11χρονο γιο του, ενώ πριν από λίγες ημέρες πέθανε και η πρώην σύζυγός του, Κάτια Νικολαΐδου. Ο Οδυσσέας Σταμούλης διανύει σίγουρα μια πολύ άσχημη περίοδο στην ζωή του, αλλά το βράδυ της Δευτέρας 13/11 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί, «Ένας βλάκας και μισός», και προφανώς δεν μπορούσε να μην βρίσκεται εκεί.

Ο ηθοποιός για πρώτη φορά μετά από όλα αυτά, μίλησε στις κάμερες και το πόσο καταβεβλημένος και άβολος ήταν, ήταν εμφανέστατο. Μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον βομβαρδίζουν από ερωτήσεις, η συμπρωταγωνίστριά του στην θεατρική παράσταση, τον πλησίασε, προφανώς για να αισθάνεται ασφαλής κι όχι μόνος...

Οι δηλώσεις του Οδυσσέα Σταμούλη

«Επίσημη πρεμιέρα, νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά», είπε αρχικά ο ηθοποιός και κάπου εκεί ήταν που η συμπρωταγωνίστριά του τον πλησίασε ενώ εκείνος συνέχισε λέγοντας:

«Ο καθένας πριν την παράσταση κάνει κάτι. Δε ξέρω τι να σας πω. Όχι, δε κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα από την πραγματοποίησή τους απέχουν πάρα πολύ. Η τηλεόραση έχει τελειώσει για μένα».

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα της ίδιας ημέρας - με την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης - πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της πρώην συζύγου του (δείτε εδώ σπαρακτικό φωτογραφικό υλικό).

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα

Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό, μετά από επικοινωνία με τον ίδιο τον ηθοποιό είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως βρίσκεται και σε άσχημη οικονομική κατάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επειδή μίλησα μαζί του πριν δυο βδομάδες και είπαμε μερικά πράγματα. Είναι σε τραγική κατάσταση να ξέρετε. Δε θα επέλεγε να παίξει στο θέατρο, αλλά η οικονομική δυσχέρεια, γιατί έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, τον αναγκάζει να παίξει στο θέατρο και να παίξει σε μια κωμωδία. Όλη τη μέρα είναι με υποστήριξη ψυχολογική, να μην πω αλλά πράγματα που μου είπε, καθημερινά, κυριολεκτικά καταρρέει. Και το βράδυ θα βρει δύναμη να πάει να παίξει κωμωδία. Είναι στο θέατρο Αυλαία».