Γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερη: «Οι κάμερες δείχνουν...» - Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Εύης Βατίδου

Για πρώτη φορά στο φως, τι συνέβη όντως εκείνο το βράδυ στην Γλυφάδα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Λίγες ώρες μετά την ελευθέρωση της Εύης Βατίδου από το αστυνομικό τμήμα για την υπόθεση στην Γλυφάδα, ο Αλέξης Κούγιας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι κατέγραψαν οι κάμερες εκείνο το βράδυ από περίπτερο της περιοχής.

Εικόνες που μιλούν από μόνες τους και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση των εισαγγελικών αρχών.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

«Η υπόθεση δεν χαρακτηρίστηκε τροχαίο, η πράξη στην οποία κατηγορήθηκε ήταν βαθιάς βλάβης και κακούργημα, γι' αυτό η πλευρά της κατηγορίας έλεγε ότι χωρίς κανένα λόγο η πρώην σύζυγός μου καταδίωξε μια μηχανή και έπεσε πάνω της. Η πραγματικότητα ήταν όμως εντελώς διαφορετική. Το χειρότερο ψέμα από όλα είναι ότι λένε ότι χτύπησε την μηχανή. από κάμερες προκύπτει ότι σταμάτησε στο περίπτερο και μια μοτοσικλέτα ήταν δίπλα και πριν σταμάτησε κατέβηκε ο οδηγός της - η μηχανή δεν είχε καθόλου αριθμό - και έβγαλε το κράνος του και χτύπησε τον καθρέφτη. Χτυπούσε με τέτοια μανία, τον κατέστρεψε και τελικώς τον ξήλωσε και συγχρόνως έβριζε.

Οι κάμερες λοιπόν δείχνουν αυτό ακριβώς το περιστατικό. Ούτε τον γνώριζε, ούτε την γνώριζε από ότι λέει αυτός. Φαίνεται καθαρά όλη αυτή η αλήθεια και παράνομη συμπεριφορά. Η πρώην σύζυγός μου αιφνιδιάστηκε και προσπαθούσε να καλέσει την αστυνομία. Υπάρχουν 14 καταγεγραμμένες κλήσεις. Η πρώην σύζυγός μου είναι πεισματάρα και τον ακολούθησε. Αυτός πέρασε μπροστά από το σπίτι του και συνέχισε προς το βουνό όπου είναι ερημιά.

Σε μια στιγμή μπροστά της ανατράπηκε η μοτοσικλέτα και πλάκωσε την κυρία. Η ίδια κάνει αριστερά (η κα Εύη Βατίδου) και το αυτοκίνητό της έπεσε σε ένα σημείο του δρόμου που έσπασε η μηχανή από κάτω κι αντί να έρθει η αστυνομία έρχεται ασθενοφόρο. Αυτοί το ειδοποίησαν κι αυτός έφυγε κι εξαφανίστηκε. Μέχρι σήμερα που μιλάμε η μοτοσικλέτα δεν έχει εμφανιστεί για να δούμε αν έχει έρθει σε επαφή με το αμάξι. Η αστυνομία πήγε και τους βρήκε μετά γιατί ήταν ήδη η κυρία στο νοσοκομείο της Βούλας και δεν μπορούσε να κρύψει ότι συνέβη το περιστατικό αυτό.

Με πήρε αμέσως τηλέφωνο η σύζυγός μου. Ήμουν κατάκοπος και για πρώτη φορά έβαλα σίγαση και δεν το άκουσα. Μετά από λίγη ώρα ειδοποίησε το γιο μου κι εκείνος με ξύπνησε και μου είπε «μπαμπά η μαμά έχει ένα πρόβλημα πολύ σοβαρό» και ξύπνησα και πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα όπου μου είπε τι συνέβη. Πήγα στο σημείο μέσα στην νύχτα για να δω τον δρόμο, να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη και μόλις είδα τι συνέβη, είχα διαβάσει και την κατάθεση του συγκεκριμένου ανθρώπου, και είπα έλα εδώ να σε δούμε, να σε μετρήσουμε αντρικά λιγάκι. Περνάς βρίζεις γυναίκες, άντρες, παιδιά και φεύγεις. Και ποιος είσαι εσύ;

Του υποβάλλαμε μήνυση γιατί η πραγματικότητα είναι αυτή που σας λέω», δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.