«Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα ...» -Το ξεκαθάρισμα της Σάσας Μπάστα για το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη

«Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα ...» -Το ξεκαθάρισμα της Σάσας Μπάστα για το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και για τις φήμες στην προσωπική της ζωή, μίλησε η Σάσα Μπάστα την εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 14/11. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη.

Πριν απο μερικές μέρες, έγινε γνωστή η είδηση ότι ο τραγουδιστής αποχώρησε από το φετινό σχήμα που τραγουδούσε με τη Σάσα Μπάστα. Την είδηση έκανε γνωστή η επιχείρηση του Cabana Live Stage με μία δημοσίευση στο Instagram.

Το ξεκαθάρισμα της Σάσας Μπάστα για το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη αλλά όλους. Δεν "έβγαινε" μετά από εμένα. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα η στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά.» ανέφερε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

«Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν. Και μόνη μου να είμαι. Θα ήθελα δεύτερο και τρίτο παιδί. Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις. Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”. Είμαι αντράκι και με το παραπάνω. Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Ναι είμαι μάνα πάνω από όλα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στον σύζυγό μου» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Όλο το παρασκήνιο

Όσον αφορά για την αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το σχήμα, η Σάσα Μπάστα δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο αρκέστηκε να πει «Ας πει ο κ. Δημάκης και η επιχείρηση τους λόγους που έληξε η συνεργασία τους». Η επίσημη ενημέρωση για την αποχώρηση του τραγουδιστή το περασμένο Σάββατο από την επιχείρηση του μαγαζιού είναι ότι ο Μάκης Δημάκης έφυγε από το σχήμα για προσωπικούς λόγους και λόγω ασυμφωνίας με την επιχείρηση.

Υπάρχουν όμως και ανεπίσημες πληροφορίες που λένε ότι η συμπεριφορά του Μάκη Δημάκη το τελευταίο διάστημα έμοιαζε με καζάνι που έβραζε και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί μια και εκείνος έδειχνε αρκετά ενοχλημένος ιδιαίτερα από τον χρόνο παραμονής της Σάσας Μπάστα πάνω στην πίστα γιατί όταν εμφανιζόταν είχε μεγαλύτερη κατανάλωση και μεγαλύτερη ρήψη λουλουδιών οπότε αυτό σήμαινε αυτομάτως ότι κάποιες φορές μπορεί το πρόγραμμά της να διαρκούσε περισσότερο από το προγραμματισμένο.

Άλλες πηγές βέβαια αναφέρουν ότι ο Μάκης Δημάκης το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την επιχείρηση να μειωθεί ο χρόνος ή και να αλλάξει η σειρά εμφάνισης των άλλων συναδέλφων του, κάτι που είχε φανερά ενοχλήσει και εκείνους μόλις ενημερώθηκαν για αυτό. Εμείς αναζητήσαμε και την πλευρά του Μάκη Δημάκη για να έχουμε και την δική του άποψη αλλά μέχρις στιγμής που τρέχει το ρεπορτάζ δεν μας έχει απαντήσει.