«Ο Χρήστος ήταν μαζί μου όλο το βράδυ στο τμήμα...» - Η αποκάλυψη της για το τροχαίο και τα νέα στοιχεία

«Δεν έχω αλλάξει την κατάθεση μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ο Χρήστος ήταν μαζί μου όλο το βράδυ στο τμήμα...» - Η αποκάλυψη της για το τροχαίο και τα νέα στοιχεία

Για τις εφιλατικές στιγμές που έζησε τόσο την νύχτα του τροχαίου (δείτε εδώ τι έγινε) όσο και κατα την παραμονή της στο κρατητήριο, μίλησε το πρωί της Τρίτης 14/11 η Εύη Βατίδου στην εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά την τη σύλληψή της το γνωστό μοντέλο οδηγήθηκε στον ανακριτή (δείτε εδώ καρέ καρέ τα πλάνα).Η Εύη Βατίδου δήλωσε αθώα με το δικαστήριο να την ελευθερώνει χωρίς περιοριστικούς όρους και στη συνέχεια το μοντέλο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του T-live γνωστοποιώντας ό,τι είχε συμβεί.

«Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο τζάμι του αυτοκινήτου μου και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μου κατέβασε όλον τον καθρέφτη, μου τον έσπασε, τον θρυμμάτισε με πολύ βίαιο τρόπο» ανέφερε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση της)

Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για το τροχαίο

«Στο τμήμα της Γυφάδας το βράδυ του Σαββτού που υπέβαλλε μήνυση. Σήμερα πηγα στο περίπτερο και είδα ότι είχε κάμερες. Βρήκα τον ιδιοκτήτη και με εντολή του ανακριτή μπορούμε να πάρουμε τα στοιχεία του συμβάντος και τελικά να δούμε τι συνέβη» είπε η Εύη Βατίδου.

«Εγώ πήγα από πίσω του για να πάρω απλά τα στοιχεία, δεν φαντάστηκα ότι θα γινόταν αυτή η καταδίωξη. Εγω τον έχω δει αυτον τον κύριο, δεν είναι ηλικιωμένος. Με τα στοιχεία της κάμερα θα ανατραπούν όλες τους οι θεωρίες. Με έβρισε και επειδή δεν πρόλαβα να βγω από το αυτοκίνητο γλίτωσα. Αυτός ήταν τόσο αξαγριωμένος που δεν ξέρω τι θα έκανε» πρόσθεσε

«Ο Χρήστος ήταν μαζί μου όλο το βράδυ στο τμήμα και προσπαθούσαμε να μαζέψουμε ό,τι στοιχείο μπορούσαμε για την υπόθεση. Όταν είδα ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα πήρα τηλέφωνο τον Αλέξη Κούγια και πήγε ο Χρήστος και τον βρήκε. Όταν ήρθε του είπα όλη την υπόθεση, δεν έχω αλλάξει από τότε την κατάθεση μου» κατέληξε.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κούγια για την σύλληψη της Βατίδου

«Πραγματικά ειδοποιήθηκα χθες τη νύχτα, ότι υπάρχει μια υπόθεση ότι εμπλέκεται η πρώην σύζυγος μου. Ενώ επέστρεφε με το αυτοκίνητο της, δέχτηκε επίθεση από έναν που επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα με μια κυρία. Άρχισε να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Άρχισε να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Τότε άρχισε να χτυπάει με το κράνος του το αυτοκίνητο, της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Όταν κατάλαβε ότι καλεί την αστυνομία έφυγε. Και αυτός είναι κάτοικος της περιοχής.

Όταν είδε ότι τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά εκεί που δεν μπορείς να πας. Δεν υπάρχουν κατοικίες, έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει εκεί και πάνω εκεί με την μηχανή ανετράπη αυτός και χτύπησε ελαφρά και η σύζυγός του έχει κάποια τραύματα. Δεν εμβόλισε την μηχανή. Δεν υπάρχει σημάδι στο αυτοκίνητο. είναι βέβαια όμως ότι κυνηγούσε την μηχανή αλλά εκεί δεν μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα.

Πήγα ο ίδιος στο τμήμα και τα διαπίστωσα και από την κατάθεση του συζύγου της κυρίας που έχει τραυματιστεί. Πήγα αμέσως με το γιο μου, και ακολούθως πήγα στο Ασκληπιείο να ενημερωθούμε για την κατάσταση της υγείας της κυρίας. Είναι μια δύσκολη στιγμή.

Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο σε όλα γιατί τις ασκήθηκε δίωξη χωρίς να γίνει έρευνα. Δεν έχει αφεθεί ελεύθερη γιατί της ασκήθηκε δίωξη λόγω καταδίωξης, Θα οδηγηθεί στον ανακριτή σήμερα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για το περιστατικό στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.