Έχει ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, λευκούς τοίχους, τεράστια γκρι μοκέτα και λουλούδια - Το φοιτητικό σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο

Είναι κουκλίστικο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
melina.nikolaidi - Instagram
melina.nikolaidi - Instagram

Η Μελίνα Νικολαΐδη πήρε την απόφαση, αφού τελείωσε το σχολείο να φύγει από την Ελλάδα για να σπουδάσει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, εκεί, που έχει νοικιάσει το σπίτι, που περνάει πολύ χρόνο από την ημέρα της.

Να θυμίσουμε εδώ, πως πέρυσι η Μελίνα Νικλαΐδη έμενε σε φοιτητική εστία, ωστόσο φέτος αποφάσισε να νοικιάσει ένα δικό της σπίτι (δείτε εδώ), στο οποίο, όπως και να έχει η ζωή της θα είναι πολύ πιο εύκολή.

Η κουζίνα από το φοιτητικό σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη

Την Δευτέρα (13/11) η φοιτήτρια έκανε μία νέα ανάρτηση μέσα από το σπίτι της και συγκεκριμένα από τον χώρο της κουζίνας, που έχει ενιαίο σαλόνι. Όπως βλέπουμε το σπίτι έχει γήινους τόνους, λευκούς τοίχους, μπλε καναπέ, ένα βάζο με λουλούδια και γκρι χαλί.

Μελίνα Νικολαΐδου - κουζίνα

Τα τρυφερά λόγια του συντρόφου της για εκείνη

«Πάει πολύ καλά με τη Μελίνα. Ήταν εδώ, τώρα ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω εγώ. Δεν έχω και πολλές υποχρεώσεις με το βόλεϊ, οπότε θα μου είναι λίγο πιο εύκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε αμέσως μετά για την Δέσποινα Βανδή, απέφυγε να απαντήσει και να κάνει κάποια δήλωση.

«Τώρα γι’ αυτό δε θα σας πω κάτι. Ρωτήστε κάτι για μένα».

Η σχέση της Μελίνας Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έγινε γνωστή τον Δεκέμβρη του 2022 και όλα τα sites αλλά και οι εκπομπές μιλούσαν για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και το πόσο έχει μεγαλώσει.

Από τα social media δεν κρύβουν λεπτό τη σχέση τους και πολλές φορές έχουμε δει την Μελίνα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινά βίντεο αλλά και φωτογραφίες.