«Δεν είμαστε πια φίλοι με τον Κωνσταντίνο!» - Αποκάλυψη ''βόμβα'' από τον Fipster για το τέλος της σχέσης του με τον Βασάλο

«Και να θέλει δε θέλω εγώ τώρα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Fipster παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα (13/11) με τον ίδιο να απαντάει αρχικά στο αν είδε την προσθήκη του φίλου του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ).

Με τη σειρά του ο Fipster έκανε γνωστό, πως δεν παρακολούθησε την τηλεοπτική αυτή στιγμή στην έναρξη της εκπομπής, καθώς εκείνος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι πια φίλοι - κάτι, που δημιούργησε πολλές απορίες.

Αν και η δημοσιογράφος συνέχιζε να επιμένει και να μην πιστεύει, πως δηλαδή Fipster και Βασάλος δεν είναι φίλοι στο τέλος ο social media manager ομολόγησε, πως είναι όλα καλά αποκαλύπτοντας και τον λόγο, που δεν συγκατοικούν.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Ιωάννου για τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Ζω τη ζωή μου τι να κάνω; Ελεύθερος είμαι. Δεν τον είδα στην εκπομπή, δεν είμαστε πια φίλοι με τον Κωνσταντίνο, οπότε δεν την είδα. Έτσι είναι οι άνθρωποι, κάνουν παρέες, μετά χωρίζουν, μετά ξανακάνουν παρέες, αλήθεια λέω, δεν πω τώρα τι έγινε, όταν βρεις τον Κωνσταντίνο να τον ρωτήσεις, δεν είμαι εκπρόσωπος του Κωνσταντίνου.

Εγώ έχω πει στον Κωνσταντίνο να συγκατοικήσουμε, γιατί περνάμε πολύ ωραία, γελάμε και ζούμε όλο το εφηβικό, απλά ο Κωνσταντίνος δεν θέλει, γιατί δε θα τον πάρει καμία κοπέλα σοβαρά. Αν πει σε μια κοπέλα ότι συγκατοικεί μαζί μου, εκείνη θα τον θεωρεί ανώριμο ή κάτι τέτοιο. Εκεί έχει κολλήσει το πράγμα...

Σιγά μην φεύγω από το σπίτι μου εγώ για να φέρνει ο Κωνσταντίνος θα θέλει να αυτώσει. Εκεί έχει κολλήσει το πράγμα, θα δούμε τώρα, μπορεί και να τον πείσω. Θα τον παρακαλάμε δηλαδή να συγκατοικήσουμε; Όχι κύριε, και να θέλει δε θέλω εγώ τώρα», είπε ο Fipster.