«Θέλω να του προσφέρω το βιβλίο του...» - Τα καυστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον Βαγγέλη Περρή

«Είναι βαρύ ότι θα γίνω 50 χρονών»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θέλω να του προσφέρω το βιβλίο του...» - Τα καυστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον Βαγγέλη Περρή

Νέα εμφάνιση έκαναν το βράδυ της Δευτέρας 13/11, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια κοινή βραδινή έξοδο στα γενέθλια του Νεκτάριου Σκαμνάκη. Πιασμένοι χέρι - χέρι ο 84χρονος νομικός δεν άφησε στιγμή απο κοντά του την σύντροφό του.

O Κωνσταντίνος Πλεύρης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και φυσικά απάντησε με το γνωστό χιούμορ όπως κάθε άλλη φορά, τόσο για το στιλ της αγαπημένης του όσο και για το πως θα γιορτάσει τα γενέθλια του που είναι σε λίγες ημέρες. Παράλληλα, δεν δίστασε να "πετάξει" τα καυστικά του σχόλια για τον Βαγγέλη Περρή καθώς φαίνεται ενοχλημένος για τα όσα έχει πει για αυτόν κατά διαστήματα στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: «Να μην σας πω το πρόγραμμα μου γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους...» - Οι επικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη στους δημοσιογράφους

Τα καυστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον Βαγγέλη Περρή

«Θέλω να προσφέρω το βιβλίο στον κύριο Βαγγέλη Περρή του Ντοστογιέφσκι "Ο Ηλίθος".» ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του.

«Είναι βαρύ ότι θα γίνω 50 χρονών. Έχω δοκιμασει προσωπική εκπληξη, θα είμαστε μόνοι μας και 50 άλλοι» απάντησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχετικά με τα γενέθλια του.

«Επεμβαίνω σε αυτούς που γίνονται ενοχλητικοί με ενα μαρκούτσι στο στόμα του...Από παλιά είχα χιούμορ και έτσι άντεχα τον καθε βλάκα... Τους χαιρετισμους στον κύριο Περρή και τον ευχαριστώ για τα καλα λογια που λέει για εμενα στην τηλεόραση» είπε καταλήγοντας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εμφάνιση του ζευγαριού στο Athens Fashion Week