Καμία σχέση με την μαυροφορούσα Μαρίνα του Σασμού: Έλαμψε σε πρόσφατη βραδινή έξοδο η Μαρία Πρωτόπαππα

Καταχειροκροτήθηκε για την φινέτσα της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου η ταινία της Εύας Νάθενα, «Φόνισσα» με βασικές πρωταγωνίστριες Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τη Μαρία Πρωτόπαππα κι εννοείται πως σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς για την πρώτη προβολή της.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε πρωταγωνίστριες και κοινό και η αλήθεια είναι πως στην πραγματική ζωή η Μαρία δεν έχει καμία σχέση με την Μαρίνα του Σασμού. Το χαμόγελο δεν έλειψε όλο το βράδυ από το πρόσωπό της ενώ πήρε και πολλά κοπλιμέντα για την στυλιστική της επιλογή!

Η λαμπερή εμφάνιση της Μαρίας Πρωτόπαππα

Μαρία Πρωτόπαππα Σασμός

Καμία σχέση με την μαυροφορούσα Μαρίνα του Σασμού: Έλαμψε σε πρόσφατη βραδινή έξοδο η Μαρία Πρωτόπαππα

Φόνισα πρεμιέρα

Φόνισσα ταινία

Φόνισα Καραμπέτη

Λίγα λόγια για την Φόνισσα

Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η χήρα Χαδούλα έχει μάθει να επιβιώνει σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία όπου είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας, όμως όταν επαναστατήσει μέσα της το ξέσπασμά της θα βρει θύματα στα μικρά κορίτσια του νησιού. Γίνεται φόνισσα όχι γιατί νιώθει ότι αξίζουν τον θάνατο, αλλά γιατί νιώθει πως μόνο έτσι θα τα απαλλάξει από την κατώτερη μοίρα τους.

«Πέρασα κρίση ηλικίας αλλά...», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πέρασα κρίση ηλικία στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου πολύ έντονα νιώθω όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα. Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου».