«Ήταν μια πρότασή μου στην ΕΡΤ από το 2016 κάθε χρόνο...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Κοζάκου για την Eurovision

Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Ήταν μια πρότασή μου στην ΕΡΤ από το 2016 κάθε χρόνο...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Κοζάκου για την Eurovision

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα έκανε η Μαρία Κοζάκου το πρωί της Τρίτης 14/11. Η "φωνη της Eurovision, έκανε μια αποκάλυψη για την Μαρίνα Σάττι ενώ σχολίασε και το ποιος θα είναι ο αντικαταστατης της.

Υπεθυμίζουμε ότι η Μαρία Κοζάκου με μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό το Facebook, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με την ΕΡΤ για την παρουσίαση της Eurovision και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Όλοι έχουν όνειρα. Θέλαμε και πιστεύω καταφέραμε να κρατηθούμε μακριά από επικριτικές αναφορές, εξυπνακισμούς και φυσικά τη διάχυτη στο δημόσιο λόγο τοξικότητα. Και όσο περνούσαν τα χρόνια, προσπαθούσαμε ακόμα περισσότερο να σχολιάζουμε με ευγένεια ακόμα και γλυκύτητα, ώστε να κάνουμε τη διαφορά. Ήταν όνειρό μου να μεταδώσω τη Eurovision από τότε που ασχολούμαι επαγγελματικά με το άθλημα» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση της).

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κοζάκου για την Eurovision και την Μαρίνα Σάττι

«Ήταν απόφαση συγκίνησης να σταματήσω από την παρουσίαση της Eurovision» ανέφερε αρχικά.

«Πήρα πολλλή αγάπη από τον κόσμο, αυτό είναι αλήθεια. Είμαι ενθουσιασμένη με τη Μαρίνα Σάττι γιατί ήταν μια πρότασή μου στην ΕΡΤ από το 2016 κάθε χρόνο. Την έχω προτείνει πολλές φορές όμως δεν είμαι εγώ αρμόδια για την επιλογή των τραγουδιών» αποκάλυψε.

Όσο για το αν θα προτείνει κάποιον για να την αντικαταστήσει ανέφερε: «Α! Αυτό είναι δύσκολο. Αυτό θα το βρουν οι αρμόδιοι. Δεν ξέρω αν θα είναι η Τζένη Μελιτά» είπε στο τέλος η Μαρία Κοζάκου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

«Μας λυπεί το αποτέλεσμα καθώς ελπίζαμε ότι θα έπαιρνε το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ο Βίκτωρας. Στο εξωτερικό ήταν πολύ θετικοί για την ελληνική προσπάθεια με αποτέλεσμα να είχαμε ελπίδες πως δεν θα επιβεβαιώνονταν τα στοιχήματα, στα οποία δεν δίνω πολλή σημασία. Σε κάθε περίπτωση όμως ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Εμείς είχαμε μία μινιμαλιστική, αφαιρετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα και δεν είναι μόνο θέμα ελληνικής αποστολής, είναι θέμα όλης της Ελλάδας χωρίς να αποτελεί εθνικό διακύβευμα φυσικά το θέμα της Eurovision.

Χαρήκαμε για την πρόκριση της Κύπρου, ο Andrew ήταν εξαιρετικός. Ο Victor είναι 16 χρονών και χρειάζεται να συνεχίσει να ζει το όνειρό του. Έχει κατανοήσει ότι αυτό που έχει ζήσει, δεν το ζούνε πολλοί 16χρονοι. Εγώ είμαι χαρούμενη με το τραγούδι που στείλαμε και λυπάμαι που δεν θα είναι στον τελικό. Δεν παρακολουθώ πολύ τα social από επιλογή. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τους εαυτούς μας για να μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, γενναιόδωροι και καταδεκτικοί με τους άλλους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κοζάκου.