Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ιβάν Σβιτάιλο - Γέννησε η σύζυγός του

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη (14/11), καθώς ο Ιβάν Σβιτάιλο και η σύζυγός του, Σταυριάνα Γαρνάβου έγιναν ξανά γονείς με τον ηθοποιό - χορευτή να δημοσιεύει τρυφερές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Να θυμίσουμε, πως το ζευγάρι έχει φέρει στη ζωή ένα κοριτσάκι, το οποίο από σήμερα θα έχει μια αδερφή, καθώς και το δεύτερο παιδί είναι κορίτσι. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει λοιπόν, όπως είναι φυσικό, η οικογένεια με το νέο μέλος.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Ιβάν Σβιτάιλο για τη μάχη του με τον αλκοολισμό - «Κατάλαβα ότι κινδύνευα και οδηγούμουν στην...»

Οι αναρτήσεις του Ιβάν Σβιτάιλο για τη γέννηση του παιδιού του

Ο Ιβάν Σβιτάιλο, όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις του ήταν μέσα στον τοκετό θέλοντας να στηρίξει τη σύζυγό του και να ζήσει το θαύμα της ζωής, βλέποντας για πρώτη φορά την κόρη, που ερχόταν στη ζωή.

Ιβάν Σβιτάιλο - Πατέρας

«Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Στον καναπέ της εκπομπής, «DOT» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR βρέθηκε καλεσμένος ο Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για στις δυσκολίες που συνάντησε στην ζωή του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την πιο δύσκολη μάχη που έδωσε.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήθελα να αφομοιώσω τα πάντα. Ο χορός με έκανε να ξεχνάω όλα μου τα προβλήματα. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κάποιος που δεν ξέρει τη γλώσσα, έχει ξένο όνομα και δεν έχει κανέναν συγγενή στη νέα χώρα».

Μίλησε ακόμη για τη σύζυγό του, Σταυριάννα, που τον στήριξε στα δύσκολα, αλλά και για τον ερχομό της κόρης του, μετά από τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου».