«Δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο...» - H σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Αλέξη Κουγια για την Εύη Βατίδου

«Βλέπω να αναθερμαίνεται»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο...» - H σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Αλέξη Κουγια για την Εύη Βατίδου

Το πάροπονο του εξέφρασε το πρωί της Τρίτης 14/11 ο Αλέξης Κούγιας τόσο από την εκπομπή Super Κατερίνα όσο και από τον ίδιο τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αμέσως μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου σχετικά με την υπόθεση για το περιστατικό στη Γλυφάδα (δείτε εδώ) και την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου.

O Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε με χιούμορ το γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι ήρθε και πάλι κοντά μετά την υπόθεση και άρχισε να "πετάει" καυστικές σπόντες στον γνωστό δικηγόρο ενώ μίλησε και για αναθέρμανση των σχέσεων.

H σπόντα του Ανδρέα Μικορούτσικο στον Αλέξη Κουγια για την Εύη Βατίδου

Α. Κούγιας: «Ο κύριος Μικρούτσικος με γνωρίζει πάνω από δέκα χρόνια. Ξέρει πολύ καλά το ήθος μου, ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα που έχουμε πει και σε προσωπικές συζητήσεις και είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για μένα. Το λέω με πολύ παράπονο. Ξέρει το ήθος μου, το σύστημα αξιών μου και την επάρκειά μου και ξέρει πως συμπεριφέρομαι και στη δικηγορία και στη ζωή μου. Πρέπει να καταλάβει ότι, όταν σε επιλέγουν γι’ αυτού του υψηλού κινδύνου τις υποθέσεις, είναι πολύ δύσκολη η θέση ενός δικηγόρου…» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Α, Μικρούτσικος: «Εμένα η κριτική μου είναι για τις ομοφοβικές αντιλήψεις και όλα αυτά που λες».

Α. Κούγιας: «Εγώ έχω ομοφοβία που όλο μου το περιβάλλον είναι ομοφυλόφιλοι;».

Α. Μικρούτσικος: «Αυτό δεν είναι επιχείρημα… Είναι τεράστιο θέμα, όποτε θες το συζητάω. Εγώ μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, όταν η Εύη σε πήρε τηλέφωνο, βαθιά μέσα σου χαιρόσουν που δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εσένα;»

Α. Κουγιας: «Όχι βέβαια. Πρώτα απ’ όλα, δε ξέρει κανείς ποια είναι η δική μου άποψη γι’ αυτή την υπέροχη ερωτική σχέση γιατί υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας, αλλιώς εγώ δεν πήγαινα στην εκκλησία».

Α. Μικρούτσικος: «Βλέπω να αναθερμαίνεται».

Α. Κούγιας «Όχι Ανδρέα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα».

Α. Μικρούτσικος: «Θα του φτιάξεις άγαλμα του τύπου με τη μοτοσυκλέτα».

Α. Κούγιας: «Ανδρέα, μη βιάζεσαι. Θα στα πω για να μη δημιουργούνται συνειρμοί. Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με εμένα. Γι’ αυτό και πήγαμε στην εκκλησία. Κάναμε δυο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στην επταετία, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Όμως, γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δυο παιδιά και για τους δικούς της λόγους, μετά τον χωρισμό ,το τονίζω γιατί το ήθος της Εύης είναι αδιαμφισβήτητο, ποτέ δεν υπήρξε θέμα απιστίας από καμία από τις δυο πλευρές… Γυναίκα λοιπόν που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, δεν υπάρχει επιστροφή».

Α. Μικρούτσικος: «Δεύτερος γάμος Αλέξη, δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο, το έχουμε ξαναδεί».