Η Νίκη Παλληκαράκη αποκάλυψε το λόγο που η Κάτια Νικολαϊδου εγκατέλειψε την υποκριτική

«Ήταν πολύ ευχαριστημένη, όμως με...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου, μόλις στην ηλικία των 58 χρόνων, νικημένη από τη μάχη της με τον καρκίνο. Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια της ζωής της δεν εργαζόταν πια στον κλάδο της υποκριτικής (δείτε εδώ που ήταν και τι έκανε).

Τον λόγο που αποφάσισε να απέχει από αυτό έκανε γνωστή η καλή της φίλη, Νίκη Παλληκαράκη, στην εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου.

Η αποκάλυψη της Νίκης Παλληκαράκη για την απόφαση της Κάτιας Νικολαΐδου να "αφήσει" την υποκριτική

«Έχω να σου πω τα καλύτερα, ήταν ένα υπέροχο πλάσμα, πολύ χαμογελαστή, ένα "βελούδινο πλάσμα", έτσι την έλεγα. Το βλέμμα της, το χαμόγελό της, εργάτης στη δουλειά, πρώτη και καλύτερη, τυπικός και ταλαντούχος άνθρωπος. Βαθιά αισθαντικός άνθρωπος, πολλές φορές μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και με ένα μόνο βλέμμα. Άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συναδέλφους και στους τεχνικούς.

Την είχα χάσει τελευταία, ήξερα ότι ασχολιόταν με κάτι άλλο και της είχα σχολιάσει, "τι ωραία που κάνεις κάτι που σου αρέσει και είσαι ήρεμη, χωρίς το άγχος του βιοπορισμού". Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ο θάνατός της, δεν ήξερα, ότι έδινε μία καινούργια μάχη. Όλοι είχαμε όλοι θέμα στην τελευταία μας συνεργασία, λόγω οικονομικών οφειλών. Δεν την έβλεπα τελευταία να δουλεύει και παραξενευόμουν, γιατί ήταν ένα πολύ ταλαντούχο και εργατικό πλάσμα.

Ήταν πολύ ευχαριστημένη, όμως με το restart που είχε κάνει, νομίζω, πως ήταν κάτι με μια φίλη της. Νόμιζα, ότι είχε ησυχάσει, δεν σε άφηνε κιόλας να καταλάβεις. Την είχα συναντήσει τελευταία φορά τον χειμώνα σε μία επίσημη πρεμιέρα. Δεν σου μετέφερε ποτέ κανένα πρόβλημά της, σε κανέναν δε μετέφερε», εξομολογήθηκε για τη φίλη της η γνωστή ηθοποιός.

Το επάγγελμα που έκανε η Κάτια Νικολαΐδου τα τελευταία χρόνια

Όλοι θυμούνται, πως τελευταία η ηθοποιός απείχε από σίριαλ και θεατρικές παραγωγές, μη γνωρίζοντας ωστόσο τον πραγματικό λόγο, που η Κάτια Νικολαΐδου είχε ''χαθεί'' από τα φώτα. Σχετικές αποκαλύψεις έγιναν την Τρίτη (14/11) στην εκπομπή.

Πιο αναλυτικά, ο καλός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος επιβεβαίωσε, πως η Κάτια Νικολαΐδου είχε φύγει στο εξωτερικό (δείτε εδώ) και μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια, επειδή το τηλέφωνό της δεν χτυπούσε για σίριαλ, δούλευε σεζόν στην Κρήτη σε πολύ καλό ξενοδοχείο στις δημόσιες σχέσεις, έτσι ώστε να επιβιώνει οικονομικά.