«Μου είχαν κάνει πρόταση και είχα περάσει από δοκιμαστικό για το...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Κωνσταντάκη για τον "Έρωτα Φυγά" και ένα γνωστό τηλεπαιχνίδι

«Μου σκάει ένα χαστούκι, που δάκρυσα από τον πόνο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και τον Δημήτρη Μηλιόγλου, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, "Έρωτας Φυγάς" (δείτε εδώ την επιτυχία που σημειώνει στην τηλεθέαση), αλλά αποκαλύπτει για ποιο γνωστό τηλεπαιχνίδι είχε περάσει από δοκιμαστικό.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίας Κωνσταντάκη

«Είναι μία σειρά με πολύ ωραίους συντελεστές, με πολύ ωραία και καταιγιστική πλοκή. Διαβάζουμε τα επεισόδια και λέμε τι θα γίνει; Εδώ το σταμάτησε; Με ανθρώπους που δίνουν πολύ πόνο εκτός κάμερας στην παραγωγή. Την έχουμε πονέσει πάρα πολύ αυτήν τη δουλειά και λέγαμε, ότι θα κάνει επιτυχία, δεν μπορεί να μην αρέσει στον κόσμο. Απλά δεν ξέραμε, ότι θα κάνει τόση επιτυχία.

Εγώ γελώ πολύ με τις σκηνές τύπου βίας, που τρώει η Ελπίδα χαστούκια. Εγώ είμαι σε φάση δώσε, γιατί σιχαίνομαι τα ψεύτικα χαστούκια, δεν μπορώ. Ο Καρυστινός είναι πολύ ενοχικός. Με είχε αρπάξει, με έπνιγε και μου λέει συγγνώμη. Μέχρι που φτάνουμε στην Πέμη Ζούνη, που μου λέει, ότι δεν θέλω να σε χτυπήσω μωρέ και της λέω, ότι εγώ πιστεύω στα ρεαλιστικά χαστούκια.

Η Πέμη είναι ένας μικρός άνθρωπος σε μέγεθος, που πιστεύεις, ότι δεν θα έχει δύναμη. Της λέω, ότι σου έχω εμπιστοσύνη και χτύπα. Παίρνει φόρα και βλέπω την Πέμη σε slow motion και φωνάζει ααα. Μου σκάει ένα χαστούκι, που δάκρυσα από τον πόνο, αλλά ήταν μακρινό και δεν φάνηκε. Μετά μου εξομολογήθηκε, ότι σε θεατρική παράσταση με τον Σταύρο Ζαλμά πριν από χρόνια, ο Σταύρος κρυβόταν από το χαστούκι, πήγαινε κοντά και εκείνος έκανε πίσω.

Δεν πιστεύω, ότι υπάρχει για πάντα στη ζωή μας. Όλα κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Μου είχαν κάνει πρόταση και είχα περάσει από δοκιμαστικό για το Switch, το οποίο παρουσιάζει με εκπληκτικό τρόπο η Ευγενία Σαμαρά στην ΕΡΤ», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήμουν πολύ ανταγωνιστική και ευνουχιστική απέναντι στο άλλο φύλο»

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ! Δεν το περιμέναμε γιατί...» - Τα "καρφιά" της Μαρίας Κωνσταντάκη για το πρόωρο τέλος της σειράς "Έρωτας Φυγάς"

Έρωτας Φυγάς: «Μην το κάνεις!» - Η Ευγενία αρπάζει το μωρό από την Αλεξάνδρα και πέφτει στο ποτάμι

Έρωτας Φυγάς (20/11): Σέρνει την Ευγενία από τα μαλλιά και της βάζει μαχαίρι στο λαιμό - Ο Μάρκος "χάνει" το μυαλό του

Έρωτας Φυγάς (17/11): «Μου το παίζεις και φίλος! Πλάγιασες μαζί της;» - Υπό την απειλή όπλου μαθαίνει την πλεκτάνη που του έστησε

Έρωτας Φυγάς (16/11): «Η Ευγενία είναι έγκυος στο παιδί σου» - Στρέφει το όπλο στον κρόταφο του για να αυτοκτονήσει

Ψυχρό φονικό στον Έρωτα Φυγά - Τον πυροβολεί με το όπλο του Μάρκου και τον αφήνει να ξεψυχήσει

Έρωτας Φυγάς (15/11): «Είναι έγκυος» - Τα χαρτιά κύησης πέφτουν από τα χέρια της Αλεξάνδρας καθώς χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο η νέα εκπομπή της Μαρίας Κωνσταντάκη "Μουσούδες" - Τι θα δούμε;

«Θέλω να της στείλω ένα μήνυμα αλλά...» - Τι αναφέρει η Μαρία Κωνσταντάκη για την υγεία της Έφης Παπαθεοδώρου