«Τι έχεις κάνει; Πότε;» - Άφωνος ο Ετεοκλής Παύλου με την αποκάλυψη της Ελένης Χατζιδου για την γυμνή φωτογράφιση

Έχασε τα λόγια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι έχεις κάνει; Πότε;» - Άφωνος ο Ετεοκλής Παύλου με την αποκάλυψη της Ελένης Χατζιδου για την γυμνή φωτογράφιση

Τις δηλώσεις της Ελένης Φιλίνη για τα sex symbol της εποχής της και το λόγο που δεν έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφιση σχολίασαν στην εκπομπή BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την ομάδα τους στο πλατό του STAR.

Με αφορμή ωστόσο μια αποκάλυψη της τραγουδίστριας - παρουσιάστριας, ο σύζυγός της έχασε τα λόγια του και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Η αποκάλυψη αυτή, αφορούσε την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει η ίδια στο παρελθόν.

Η αντίδραση του Παύλου στη γυμνή φωτογράφιση της Χατζίδου

«Μπορεί να είμαι το μοναδικό sex symbol έτσι όπως υπήρξε κάποτε που δεν έκαναν και ποτέ γυμνό. Είχα πάρα πολλές προτάσεις. Ήμουν ένα ωραίο δροσερό κορίτσι. Ήξερα ότι αν έκαναν κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε στην οικογένεια μου και δεν το έκαναν. Έδιναν πολλά εκατομμύρια τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της η Ελένη Φιλίνη.

«Εγώ ξέρω κι άλλη που δεν το ‘χει κάνει, την Ελένη Χατζίδου», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.

«Καλέ εγώ έχω κάνει γυμνό», απάντησε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγό της να μένει με το στόμα ανοιχτό και να αναρωτιέται «Τι έχεις κάνει; Πότε καλέ;».

«Ψάξτε να τη βρείτε. Όχι γυμνή-γυμνή, φόρα παρτίδα. Κάτι είχα εδώ μπροστά και πόζαρα έτσι. Δεν την έχεις δει; Κόπηκαν πόσα αντίτυπα, εκδόθηκε ξαναεκδόθηκε», είπε με τσαχπινιά η παρουσιάστρια της εκπομπής (δείτε πως γνωρίστηκε το ζευγάρι).

Η εξομολόγηση που έκανε τον Ετεοκλή να ζηλέψει

Μια προσωπική της εμπειρία μοιράστηκε το πρωί της Παρασκευής 10/11, η Ελένη Χατζίδου με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας σχετικά με το αν ζηλεύει ή όχι η σύζυγός του με τις ερωτικές σκηνές που καλείται να γυρίσει ο ηθοποιός.

Έτσι ξεκίνησε ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον Ετεοκλή Παύλου μια συζήτηση περί ζήλειας. «Πρέπει να είσαι άνετος με αυτά. Άλλο η ηθοποιία άλλο... δεν είναι η πραγματικότητα.» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Έχω ένα video clip στο "Και πού να δεις αργότερα που θα ‘ρθουν τα χειρότερα", εκεί που παίζει και η Ιωάννα Τούνη, όπου έχω έναν συμπρωταγωνιστή, με τον οποίο ήμασταν πολύ… κοντά. Νομίζω ότι δίνω κι ένα φιλί μαζί του, που δεν ήμασταν καν μαζί με τον Ετεοκλή» είπε η τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας την δική της εμπειρία

«Και δεν μπορεί να το βλέπει στο YouTube, ο άνετος» πρόσθεσε. «Το ότι το λέω δεν σημαίνει ότι το κάνω κι εγώ» απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου.

Το βίντεο κλίπ που δε μπορεί να βλέπει ο Ετεοκλής Παύλου