Ορθούλα Παπαδάκου: Δεν έχουν αλλάξει πολλά εμφανισιακά, αλλά... - «Η διάγνωσή μου έγινε...» - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ποια είναι η κατάστασή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ορθούλα Παπαδάκου: Δεν έχουν αλλάξει πολλά εμφανισιακά, αλλά... - «Η διάγνωσή μου έγινε...» - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, παραχώρησε την Τετάρτη 15/11 η Ορθούλα Παπαδάκου, το κορίτσι που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το Survivor, αλλά αγαπήθηκε ιδιαίτερα και μέσα το τηλεοπτικό παιχνίδι Fort Boyard.

Η ίδια έκτοτε έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ακολουθεί έναν άλλο τρόπο ζωής, χωρίς να έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά από τότε. Άνοιξε, μάλιστα, την καρδιά της για το πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε πριν από μερικά χρόνια, με το οποίο έχει μάθει πλέον να ζει.

Η εξομολόγηση της Ορθούλας Παπαδάκου για το πρόβλημα υγείας της

«Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. Μετά από πολλές δουλειές και στο εξωτερικό αποφάσισα να ανοίξω ένα αθλητικό κέντρο στη Βούλα, δίπλα στην παραλία. Έχουμε ανοίξει εδώ και τέσσερις μήνες», είπε αρχικά για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Για την συμμετοχή της στο Survivor έπειτα δήλωσε: «Ήταν σε μία φάση της ζωής μου που είχα ένα κενό από το μπάσκετ και μου έκαναν την αίτηση οι φίλες μου, δεν το ήξερα καν, δεν περίμενα να με πάρουν. Να, όμως, που με πήραν, πήγα και άντεξα. Ήταν εμπειρία ζωής. Τώρα το παιχνίδι είναι πολύ πιο light. Γυρίσαμε πάρα πολύ ταλαιπωρημένοι, με αρκετά θέματα υγείας. Δεν θα το ξαναέκανα, ήταν τόσο σκληρό, αλλά αν ήμουν υγιής με τα πόδια μου, θα ήθελα να συμμετάσχω στο τωρινό Survivor για τα αγωνίσματα, διότι για μένα ήταν τρόπος ζωής. Τότε δεν πληρωνόμασταν».

Για το θέμα της υγείας της, έπειτα ανέφερε: «Η διάγνωσή μου έγινε το 2011. Ταλαιπωρήθηκα περίπου δύο μήνες, να δω τι ακριβώς μου συμβαίνει μπαινοβγαίνοντας στο νοσοκομείο. Όταν μάθαμε ότι είναι σκλήρυνση κατά πλάκας, εγώ ανακουφίστηκα, γιατί είπα πως ξέρω πλέον με τι έχω να κάνω. Η γιατρός μου είναι καταπληκτική με έβαλε αμέσως σε αγωγή. Ταλαιπωρήθηκα τα πρώτα 2-3 χρόνια, τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και ψυχολογικά».

Δείτε επίσης: «Έχω αρραβωνιαστεί...» - Η Ορθούλα Παπαδάκου αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή