«Λέω συχνά ότι οι επιτυχίες μας κλειδώνουν και....» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Τσαφούλια για την ταινία "Έτερος Εγώ"

Πως είναι η καθημερινότητα του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Λέω συχνά ότι οι επιτυχίες μας κλειδώνουν και....» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Τσαφούλια για την ταινία

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε την Τετάρτη 15/11 ο Σωτήρης Τσαφούλιας στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, όπου βρέθηκε καλεσμένος. Ο επιτυχμένος σεναριογράφος μίλησε για την καθημερινότητα του ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για το "Έτερος Εγώ" (δείτε όλα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα του "Νέμεσις").

Η αποκάλυψη του Σωτήρη Τσαφούλια για την ταινία "Έτερος Εγώ"

«Είμαι δύσκολος για το κοντινό μου περιβάλλον, είμαι πολύ μούχλας, δεν πολυβγαίνω από το σπίτι, να βγούμε να πιούμε κάτι, να πάμε μία βόλτα. Δεν είμαι πολύ του έξω. Προτιμώ ταβέρνες και κουτούκια όταν βγαίνω, αλλά δεν βγαίνω» είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Για τις διακοπές με τις έφηβες κόρες του, δήλωσε: «Πέρυσι το καλοκαίρι μείναμε σχεδόν έναν μήνα στα Ψαρά. Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που πήγαμε σερί με τις κόρες μου, είναι 16 και 13 ετών. Τα Ψαρά είναι ένα πολύ μικρό μέρος, όπου όλοι είμαστε γνωστοί, όλοι είναι μια αγκαλιά, δεν φοβάσαι τίποτα απολύτως εκεί. Τα κορίτσια έβγαιναν το βράδυ και ξυπνούσα το πρωί στις 9, και έπαιρνα τηλέφωνο για να δω πού είναι, χωρίς να χτυποκαρδίσω ότι κάτι έχει συμβεί».

Σχετικά με την ταινία "Έτερος Εγώ", ο Σωτήρης Τσαφουλιας αποκάλυψε: «Λέω συχνά ότι οι επιτυχίες μάς κλειδώνουν και μας φυλακίζουν, οι αποτυχίες μάς πεισμώνουν. Το σενάριο του “Έτερος εγώ” το διόρθωσα 21 φορές, γιατί κάθε φορά που το διαβάζεις, το αφήνεις λίγο, και το ξαναδιαβάζεις, βρίσκεις μικρά κενά, ή βρίσκεις αδυναμίες, που μπορείς να τις βελτιώσεις για να κάνεις την ιστορία πιο άρτια, πιο προσβάσιμη, πιο ολοκληρωμένη. Βέβαια, κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν τελειώνει ποτέ».