«Ποιος θα παντρευτεί έναν φτωχομπινέ ηθοποιό;» - Η εξομολόγηση του Ιωάννη Απέργη για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του

«Έχω δουλέψει σερβιτόρος στα καλύτερα μαγαζιά στη Γλυφάδα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Για την επαγγελαμτική αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε, το πρωί της Τετάρτης 15/11, στην κάμερα του Happy Day, ο Ιωάννης Απέργης. Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε και πρόσφατα πατέρας, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως γνωρίστηκε με τη σύζυγό του.

Εξομολόγηση του Ιωάννη Απέργη για την γνωριμία του με τη σύζυγό του

«Εγώ έχω κάνει όλους τους ρόλους που ήθελα να κάνω είτε στην παρέα μου είτε στο θέατρο. Πλέον επιλέγω. Μου πρότειναν να κάνω ιδιαίτερους ρόλους, τα χρήματα ήταν καλά αλλά αρνήθηκα, γιατί νιώθω ότι πρέπει να εξελιχθώ» είπε ο ηθοποιός.

«Αν έχω ανάγκη να δουλέψω, θα βάλω το κράνος μου και θα βγω διανομέας. Έχω δουλέψει σερβιτόρος στα καλύτερα μαγαζιά στη Γλυφάδα. Οι κάλοι και οι κύστες στα χέρια μου από τον δίσκο ήταν μεγαλύτερες από το κεφάλι μου».

«Το να γίνεσαι πατέρας είναι όνειρο. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στον γάμο της ξαδέλφης μου. Δεν ήμασταν μαζί από την αρχή αλλά η σκέψη μου ήταν πάντα εκεί» πρόσθεσε.

«Ο καθένας είχε τη ζωή του και η ίδια ήταν λίγο μπερδεμένη. Την έπιασα και της μίλησα, της λέω: κοίταξε να δεις, θα σου το πω ξεκάθαρα, είμαι καψούρης μαζί σου. Την ήθελα πάρα πολύ και ήμουν πολύ τυχερός που είχα την καψούρα στη ζωή μου. Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να βιώσουν τη μετανάστευση. Εγώ πολλές φορές είχα το άγχος του πώς να βγάλω τον μήνα. Ποιος θα παντρευτεί έναν φτωχομπινέ ηθοποιό;» δήλωσε στο τέλος ο Ιωάννης Απέργης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι είπε για την οικογένεια του

Ο αγαπημένος ηθοποιός που τον έχουμε απολαύσει εκτός από το θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση έχει ξεχωρίσει για την ιδιαιτερότητα των ρόλων του και πως τους "διαχειρίζεται". Ο Ιωάννης Απέργης αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκαν αρκετά τα πρώτα χρόνια, γιατί δεν είχαν ούτε μια στέγη να μείνουν.

Ακόμη, o ίδιος είπε οτι δεν έχει αγχος οπως οι υπόλοιποι ηθοποιοί που σπούδασαν μαζί, διότι έχει τον πατέρα του και τον βοηθά, σε χειρωνακτικές δουλειές. Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που πήγε να φτιάξει σε ένα σπίτι κα όπως ήταν φυσικό και επόμενο τον αναγνώρισαν. Σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης η Τζένη Θεωνά τον κοιτούσε έκπληκτη.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Του χρόνου μπορεί να είμαι χωρίς δουλειά. Δεν έχω το ίδιο άγχος με τα παιδιά τα νέα που ξεκινήσαμε μαζί τηλεόραση και θέατρο γιατί μπορώ να κάνω κι άλλη δουλειά. Δηλαδή μπορεί αν έχω γύρισμα Δευτέρα και Τρίτη κι όλες τις άλλες ημέρες να αφήσω το παιδί στη μαμά και να πάω με τον πατέρα μου. Όταν δεν έχω τι να κάνω, μπορεί να ξυπνήσω 9 και να πάω μέχρι τις 5 δουλειά. Οικοδομικά. Ή μπορεί να πάω με τον μπατζανάκη μου να βάψω σπίτια. Μου έχουν πει σε έχω δει με τον Μπέζο που έπαιζες.

Όταν ήρθαμε το 1995 κοιμηθήκαμε στο πάρκο Λογγίνου κι ήμουν 5 χρονών» αποκάλυψε ο ηθοποιός.