«Καλά να πάθεις με αυτά που έπαθες με το παιδί σου» - Έξω φρενών ο Ισίδωρος Σταμούλης με τις κατάρες που ρίχνουν στον αδερφό του, Οδυσσέα

Τα συγκινητικά λόγια του για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη, Ισίδωρος Σταμούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη (15/11) με τον ηθοποιό να αναφέρεται στις απώλειες, που έχουν συγκλονίσει την οικογένειά τους.

Λίγα λόγια είπε ο Ισίδωρος Σταμούλης για την Κάτια Νικολαΐδου, την πρώην σύζυγό του Οδυσσέα Σταμούλη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ την οργισμένη ανάρτηση του Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον θάνατό της).

Αυτό λοιπόν, που θέλησε να τονίσει από μεριάς του ο Ισίδωρος Σταμούλης είναι, πως ο αδερφός μετά την τραγική απώλεια του γιου του, το καλοκαίρι, έχει επιβαρυνθεί πολύ ψυχολογικά και παρ' όλα αυτά τελευταία δέχεται χυδαία σχόλια μετά τον θάνατο της πρώην συζύγου του

Οι δηλώσεις του Ισίδωρου Σταμούλη για σχόλια που έλαβε ο Οδυσσέας Σταμούλης

«Πάντα να ξέρετε, ότι τα πράγματα έχουν πολλές αναγνώσεις. Δεν είναι μόνο αυτό που ακούμε, όχι από την πλευρά της Κάτιας. Εδώ έχουν βγει και είπανε ότι εμείς κυκλοφορούσαμε με Porsche και ήμασταν αλήτες και δε ξέρω και εγώ τι θέλετε. Έχουμε ακούσει διάφορα.

Η δύναμη του διαδικτύου. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και ρίχνει κατάρες. Λέει καλά να πάθεις αυτά που έπαθες με το παιδί σου. Πράγματα που λες δε μπορεί, δεν υπάρχει ανθρωπιά πια. Και μάλιστα από ανθρώπους που δεν είναι του περιβάλλοντος, δεν ξέρουν. Εγώ σας είπα την αγαπούσαμε όλοι την Κάτια και ο Οδυσσέας εννοείται, όσο ήταν μαζί. Ήταν η γυναίκα του από έρωτα παντρεύτηκαν, δεν παντρεύτηκαν από προξενιό. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι και για αυτό», είπε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Η απάντηση του αδερφού της Νικολαΐδου για όσα γράφτηκαν για την αδερφή του

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου νόμιζε ότι πηγαίνουμε κάπου επίσκεψη. Βγαίνουν και λένε, ότι η Κάτια 20 χρόνια ταλαιπωριόταν από τον καρκίνο, είναι ψέματα. Αυτό δεν ισχύει. Η Κάτια 20 χρόνια έζησε φυσιολογικά, είναι λάθος να λένε, ότι 20 χρόνια ταλαιπωριόταν.

Ότι 20 χρόνια μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και εκεί πάλι δεν μπαινοέβγαινε με την έννοια καθημερινά, έκανε εξετάσεις, το καταπολεμούσε, ήταν καλύτερα, ξανά έμπαινε, το τελευταίο 6μηνο χειροτέρεψε. 20 χρόνια η Κάτια ζούσε φυσιολογικά, δούλευε, γέλαγε, σχεδόν δεν έκανε εξετάσεις παιδιά. Δεν ισχύει, ότι 20 χρόνια η Κάτια ταλαιπωριόταν, μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο. Η Κάτια από τον Δεκέμβρη του 2001 και μετά είχε ιαθεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το τελευταίο διάστημα επανήλθε ο καρκίνος.

Η Κάτια είχε προτάσεις, ποτέ δεν είχε σταματήσει αν έχει προτάσεις η Κάτια, απλά δεν ήταν εκείνες, που η Κάτια θα ήθελε για το ταλέντο της, για την ποιότητά της. Δούλεψε σε αυτό το ξενοδοχείο, ναι, αλλά όχι γιατί είχε πρόβλημα οικονομικό, γιατί ήταν πολυτάλαντη, μπορούσε να παίξει θέατρο, κινηματογράφο, μπορούσε να τραγουδήσει, μπορούσε να δουλέψει και σε ξενοδοχείο.

Ήταν ένας άνθρωπος, που μπορούσε να κάνει τα πάντα. Δε δούλεψε για βιοποριστικούς λόγους, γιατί κάπου πήρε το αφτί μου, ότι έτσι θέλουν να το περάσουν. Δεν είχε ανάγκη κανέναν η Κάτια και στο Βέλγιο δούλεψε σε πολύ μεγάλες εταιρείες. Μην λέτε τέτοια πράγματα....και οι προτάσεις, που είχε δεν ήταν αυτές, που θα έπρεπε για το ταλέντο της και για την αξία της και για όσα είχε κάνει, αυτός ήταν ο λόγος, επέλεγε η Κάτια, δεν την επέλεγαν», είπε ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου.