Παντρεύονται 7 Δεκέμβρη Ματσούκα & Κόκκαλης: Ποια θα είναι η κουμπάρα τους

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μια δυνατή σχέση που παρά το γεγονός πως έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, τελικά θα καταλήξει στον γάμο (δείτε εδώ την επίσημη αναγγελία)! Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης (δείτε εδώ το who is who του) μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξουν μπροστά σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους όρκους αιώνιας αγάπης.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso έχει κανονιστεί τόσο η ημερομηνία του μυστηρίου, όσο και το ποια θα είναι η κουμπάρα τους, ποια θα στέκεται δίπλα τους εκείνη την ιερή στιγμή!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο Ματσούκα - Κόκκαλη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης θα παντρευτούν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, με κουμπάρα τους την εκλεκτή φίλη του γαμπρού από τη σχολή Μωραΐτη, Μαρία Βλάχου Άντελμαν, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Μαρία Άντελμαν θεωρείται από τις σημαντικότερες εικαστικούς της γενιάς της με μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το πανεπιστήμιο Columbia ενώ εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Ο λόγος που δεν έγινε ποτέ μητέρα

Η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή ''Τετ - α - τετ'', είχε μιλήσει πρώτη φορά για το θέμα της μητρότητας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο, που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα πολύ να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα τελικά»