Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: ''Έσκασαν'' τα ευχάριστα λίγο μετά το γάμο του ζευγαριού

Έγινε γνωστό πως..

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έγιναν γνωστά ευχάριστα νέα για τη Σίσσυ Τουμάση και τον Αργύρη Πανταζάρα, καθώς το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γάμο τους να γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα (δείτε εδώ το υπέροχο νυφικό).

Μετά λοιπόν το γάμο στην Κωνσταντινούπολη το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς παράλληλα τρέχουν και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τόσο σε σίριαλ, που παίζουν στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Πιο αναλυτικά, έγινε γνωστή άλλη μια ευχάριστη είδηση, πως το ζευγάρι θα παίξει στην ίδια παράσταση στο “This is not Romeo & Juliet” στις 9 και 10 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία του ίδιου του ηθοποιού.

Η ευχάριστη είδηση για τη Σίσσυ Τουμάση και τον Αργύρη Πανταζάρα

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση

Η επιθυμία της Τουμάση να γίνει μητέρα

Η όμορφη ηθοποίος πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί στην περίεργη παιδική και εφηβική της ηλικίας, την προσωπική της ζωή και την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα

«Δεν θα ήθελα να με έχω παιδί γιατί ήμουν δύσκολο παιδί. Ήμουν ένα παιδί με κάτι μαλλιά κόκκινα, με πράσινα τζιβάκια και τρύπες. Πολύ περίεργο. Έχω κρύψει τις φωτογραφίες και δεν θέλω να τις βλέπω. Πέρασα λίγο έντονη εφηβεία και γενικώς ήμουν ένα παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής, που νομίζω ότι είναι το χειρότερο για έναν γονιό. Ζητώ συγγνώμη από τη μαμά μου που το έκανα αυτό. Το κομμάτι της οικογένειας με αφορά και θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Αλλά να έχω ένα παιδί όχι σαν εμένα, κάτι άλλο πιο… ήσυχο», είπε γελώντας.

«Δεν με ενοχλούν τα media σε σχέση με την προσωπική μου ζωή γιατί ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Τώρα, όμως, να επιβεβαιώσω την επιβεβαίωση που έχει επιβεβαιωθεί; Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά», είπε για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.

«Στον ελεύθερό μας χρόνο με τον Αργύρη βλέπουμε ο ένας την δουλειά του αλλού, για να γίνουμε καλύτεροι, να εξελιχθούμε αλλά όχι Σαββατοκύριακα, βγαίνουμε και βόλτες!