Παραλίγο και δε θα παντρευόταν ο Θέμης Σοφός την Τσιμτσιλή - Το άγνωστο προξενιό στη Σταματίνα

Ο άντρας, που ήθελαν να της γνωρίσουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι γνωστό, πως από το γάμο της με τον Θέμη Σοφό έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια αποκτώντας μαζί στα χρόνια τρία παιδιά - τις δύο κόρες τους και έναν γιο - (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τις δύο αποβολές που είχε).

Το ζευγάρι διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια σχέση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εκφράζει συχνά τόσο μέσα από το Happy Day, όσο και από αναρτήσεις της στο instagram την αγάπη, που έχει για τον καλό της.

Μια άγνωστη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (15/11) στην εκπομπή σχετικά με τη ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν από το γάμο της, καθώς είχε δεχτεί ένα επικό προξενιό από φίλη της.

Tο άγνωστο προξενιό στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Εμένα παιδιά μου έχει τύχει την περίοδο, που ήμουν ελεύθερη να προσπαθεί να με προξενέψει μια φίλη μου με τον αδερφό της και είναι αυτό, που στον έχει παρουσιάσει κάτι ανάμεσα σε Brad Pitt, Johnny Depp, δεν καταλαβαίνεις...Και μετά τι να πεις στη φίλη σου...ότι δεν κάνει;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το πρώτο της ραντεβού με τον Θέμη Σοφό

Μια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Αναφέρθηκε λοιπόν, στο πρώτο τους ραντεβού, αποκαλύπτοντας πόσο κράτησε.

Με αφορμή δήλωση του Βαγγέλη Γερμανού πως "Η αύρα της γυναίκας μου είναι αστρικό σώμα, αλλάζει χρώμα όταν είμαστε σε στιγμές έρωτα», η συνεργάτιδα και φίλη της, Τίνα Μεσσαροπούλου την ρώτησε: «Δεν μας είπες όμως το πιο σημαντικό. Τι αύρα είχε ο Θέμης Σοφός όταν τον γνώρισες;».

«Για να είμαι ειλικρινής, δε θα πω για αύρα. Θα πω ότι το πρώτο ραντεβού ξεκίνησε στις 10 και τελείωσε στις 2:30 το βράδυ. Θέλω να πω ότι το θέμα είναι να υπάρχει ροή. Αλλά αυτό που λέει για την αύρα, δεν σας έχει τύχει να έρθει ένας άνθρωπος και να εισπράξετε αρνητική ενέργεια κακία;», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιτσιλή (δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε μαζί του).