Φωτογραφίες που προκαλούν ρίγη συγκίνησης - Η έκπληξη του Μάρκου Σεφερλή σε 9χρονο που νοσηλεύεται σε ογκολογική κλινική

«Ο μικρός εορταζόμενος ενθουσιάστηκε και μαζί μ αυτόν και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στην κλινική»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να είναι από τους ηθοποιούς που λόγω του χιούμορ που κάνει στις παραστάσεις του να έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες έδωσε χαρά σε ένα 9χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται στην Αιματολογική - Ογκολογική κλινική παιδιών και εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. όταν το επισκέφθηκε στα γενέθλια του.

Με μια τούρτα στα χέρια, ο Μάρκος Σεφερλής του έκανε έκπληξη με το αγοράκι να ενθουσιάζεται, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια. Συνομιλώντας μάλιστα μαζί τους, τους έκανε να ξεκαρδιστούν με τα αστεία του.

Η ανάρτηση που έγινε για την επίσκεψη του Μάρκου Σεφερλή

«Σας έχει συμβεί ποτέ να σας κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά σας ο Μάρκος Σεφερλής; Σας έχει συμβεί να τραγουδίσει για εσάς το τραγούδι των γενεθλίων σας; Έτυχε έστω ποτέ να τον γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσετε χαλαρά μαζί του;

Όχι ε...

Ε, σ' εμάς συνέβη!!

Όχι ακριβώς σ' εμάς δηλαδή, στον γλυκό μας Κωνσταντίνο που έκλεισε τα 9 του χρόνια και τα γιόρτασε παρέα μαζί μας στην Αιματολογική - Ογκολογική κλινική παιδιών και εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Ο Μάρκος Σεφερλής στα πλαίσια των εμφανίσεών του στο κινηματοθέατρο Αστόρια της πόλης μας, κατάφερε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να έρθει και να ευχηθεί από κοντά στον Κωνσταντίνο μας. Ο μικρός εορταζόμενος ενθουσιάστηκε και μαζί μ αυτόν και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στην κλινική, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο! Συνομίλησε με ένα προς ένα όλα τα παιδιά, υπέγραψε αυτόγραφα, και έκανε μικρούς και μεγάλους να ξεκαρδιστούν με τα αστεία και τα πειράγματά του!
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σεφερλή που για δεύτερη φορά αποδέχεται την πρόσκλησή μας (μια και κατά την περίοδο της πανδημίας ευχήθηκε μέσω βιντεοκλήσης σε έναν μικρό εορταζόμενο της κλινικής) και έδωσε μια ιδιαίτερη νότα στα γενέθλια ενός μικρού παιδιού!

Αγαπημένε Κωνσταντίνε μας ελπίζουμε τα φετινά σου γενέθλια να σου μείνουν αξέχαστα!»