Επικό σαρδάμ στον αέρα του Open από την Εύα Αντωνοπούλου - Ξεκαρδίστηκε η Έλλη Στάη

Το διόρθωσε επιτόπου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επικό σαρδάμ στον αέρα του Open από την Εύα Αντωνοπούλου - Ξεκαρδίστηκε η Έλλη Στάη

Η Εύα Αντωνοπούλου αποτελεί το νέο πρόσωπο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open (δείτε την εδώ στην πρεμιέρα της) με την παρουσιάστρια με την Έλλη Στάη να σχολιάζει και εκείνη θέματα μαζί της σε κάποιες εκπομπές αναλόγως με την επικαιρότητα, που προκύπτει.

Από την συνύπαρξη των δύο παρουσιαστριών στο δελτίο ειδήσεων του Open την Τετάρτη το βράδυ (15/11) προέκυψε μια επική στιγμή, που χάρισε γέλιο τόσο στην Εύα Αντωνοπούλου, όσο και στην Έλλη Στάη.

Όλα ξεκίνησαν από το σαρδάμ της Αντωνοπούλου, η οποία θέλησε να προσφωνήσει τη συνάδελφο της, ωστόσο εν τη ρύμη του λόγου μπερδεύτηκε και αντί για ''Έλλη Στάη'' είπε ''Έλλη Στούντιο''.

Tο σαρδάμ της Εύας Αντωνοπούλου στον αέρα του Open

«Η Έλλη Στούντιο είναι...εεε η Έλλη Στάη στο πλατό», είπε γελώντας η Εύα Αντωνοπούλου

«Καλό ήταν αυτό», απάντησε η Έλλη Στάη με την Αντωνόπουλου να λέει ξανά σωστά το όνομα της Στάη

«Εεε μας έχουν τρελάνει τελοσπάντων», συνέχισε με χιούμορ η Έλλη Στάη

Η αποκάλυψη της Αντωνοπούλου για την αποχώρηση από το ΣΚΑΙ

«Η ενημέρωση για εμένα έχει κομβικό, καταλυτικό δεδομένο, που είναι πολύ γοητευτικό για εμένα στην καθημερινότητα. Καλείσαι να ασχοληθείς, να μάθεις, να διαβάσεις, να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές, τις προεκτάσεις, τις αναλύσεις ενός γεγονότος.

Είναι μια δημιουργική καθημερινή διαδικασία μου με εξελίσσει και δεν με αφήνει να βαρεθώ. Είμαστε συνέχεια στην τσίτα στη δουλειά. Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία όταν την αντέχεις, δουλεύουν όλα στο χίλια. Εγώ και στις διακοπές παρακολουθώ τι γίνεται. Μετά σου γίνεται σαν εμμονή. Δεν μπορείς να αποκοπείς από τη διαδικασία», είπε αρχικά.

Για την επικαιρότητα και τον πόλεμο στο Ισραήλ (δείτε εδώ τι συμβαίνει), σχολίασε: «Νιώθω σαν θηλιά στον λαιμό όταν υπάρχει πόλεμος, με τις εικόνες με τα παιδιά και τους αμάχους, με ανθρώπους που δεν φταίνε καθόλου. Όταν βλέπω τα μικρά παιδιά δεν αντέχω».

Όσον αφορά στην αποχώρησή της από το ΣΚΑΪ δήλωσε: «Όταν πια το αποφάσισα δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Ένιωσα ότι ανοίγω τα φτερά μου και κάνω αλλαγή. Την είχα σκεφτεί. Βασικός λόγος ήταν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ήταν το κίνητρο που με ενέπνευσε για να κάνω το πολύ μεγάλο βήμα, τον απογαλακτισμό από την "οικογένειά" μου. Πήρα πάρα πολλά από τον ΣΚΑΪ, είμαι ευγνώμων και πάντα θα το λέω, όμως έρχεται η ώρα να κάνεις μια αλλαγή».

Για τη συνύπαρξη με την Έλλη Στάη, ανέφερε: «Είναι αξιοθαύμαστη, πολύ ευφυής, με πολύ έντονο δημοσιογραφικό κριτήριο. Δίνει προστιθέμενη αξία στο δελτίο του OPEN. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Μου είπε για την εκπομπή των εκλογών "προχώρα, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι τίποτα", "τι τις θέλεις τις πρόβες, δεν χρειάζονται”».