«Σε φαντάζομαι...» - Το σπαρακτικό αντίο του ''Ρος'' στον αγαπημένο του Μάθιου Πέρι

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σε φαντάζομαι...» - Το σπαρακτικό αντίο του ''Ρος'' στον αγαπημένο του Μάθιου Πέρι

Ο πολύ αγαπημένος ηθοποιός, Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 54 ετών μέσα στο σπίτι του, καθώς τον βρήκε η οικιακή βοηθός του με την είδηση να βυθίζει τους θαυμαστές του σε μεγάλη θλίψη.

Το αντίο στον ηθοποιό είναι μεγάλο, καθώς ο ρόλος του στη σειρά ''Φιλαράκια'' ως Τσάντλερ χάραξε ιστορία. Μεταξύ λοιπόν των συμπρωταγωνιστών του, μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο instagram έκανε ο Ντέιβιντ Σουίμερ την Τετάρτη (15/11).

Δείτε επίσης: Στιγμές θρήνου και πόνου στην κηδεία του Μάθιου Πέρι - Στο πλευρό του πατέρα & του πατριού του οι Άνιστον, Κοξ, Κούντροου, ΛεΜπλανκ και Σουίμερ από τα Φιλαράκια

Η φωτογραφία, που επέλεξε ο ηθοποιός δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλεγμένη, καθώς βλέπουμε τους τηλεοπτικούς Τσάντλερ και Ρος μαζί, ένα στιγμιότυπο, που φέρνει δάκρυα και χαμόγελο στον Σουίμερ.

Η ανάρτηση του Ντέιβιντ Σουίμερ για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

«Thank you for ten incredible years of laughter and creativity.

I will never forget your impeccable comic timing and delivery. You could take a straight line of dialogue and bend it to your will, resulting in something so entirely original and unexpectedly funny it still astonishes.

And you had heart. Which you were generous with, and shared with us, so we could create a family out of six strangers.

This photo is from one of my favorite moments with you. Now it makes me smile and grieve at the same time.

I imagine you up there, somewhere, in the same white suit, hands in your pockets, looking around—

“Could there BE any more clouds?”», έγραψε ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

Η πρώτη κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του από τα "Φιλαράκια"

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο», δήλωσαν άκρως συγκλονισμένοι και προφανώς λυπημένοι στο περιοδικό People, οι φίλοι και επί χρόνια συνεργάτες του, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.