Με τούρτα καρδιά και κόκκινα τριαντάφυλλα - Η γλυκιά έκπληξη του Γρηγόρη Αρναούγλου στη Νάνσυ Αντωνίου

Τραγουδούσαν μαζί στους διαδρόμους του ραδιοφώνου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/nansy79
Instagram/nansy79

Τα γενέθλιά της είχε σήμερα (16/11) η Νάνσυ Αντωνίου, και δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε όταν θα περνούσε την πόρτα του Sfera για να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του σταθμού μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό, τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Νίκο Καλούδη. Ο πρώτος εξ αυτών, και σύντροφός της, είχε ετοιμάσει την ωραιότερη έκπληξη για αυτή την ιδιαίτερη μέρα: Ήρθε στο στούντιο κρατώντας μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς, μία ανθοδέσμη γεμάτη κόκκινα τριαντάφυλλα και από πίσω του ακολουθούσαν οι συνεργάτες τους, που τραγουδούσαν όλοι μαζί «χρόνια πολλά».

Όταν τον συνάντησε στον διάδρομο η Νάνσυ Αντωνίου εννοείται ότι δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της γι' αυτή τη γλυκιά χειρονομία, μπήκαν μαζί στο booth απ' όπου μεταδίδεται η εκπομπή, έσβησε το κεράκι της σε σχήμα ερωτηματικού ενώ ευχαρίστησε τον αγαπημένο της με ένα γλυκό φιλί. Εννοείται πως οι ευχές και το γιορτινό κλίμα πέρασαν και στον αέρα της εκπομπής, με πολλούς ακροατές να της εύχονται live για τα γενέθλιά της. Το backstage πίσω από την όμορφη έκπληξη μοιράστηκε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης κάνει έκπληξη στη Νάνσυ

Η σχέση τους ξεκίνησε σε επαγγελματικό επίπεδο και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αφού πέρα απ' το ραδιόφωνο συνεργάζονται στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2Night Show. Στην πορεία ωστόσο εξελίχθηκε παράλληλα και σε έναν τρυφερό έρωτα, που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό τα τελευταία έξι χρόνια, και όσο περνάει ο καιρός ολοένα και δυναμώνει.

Στην αρχή απέφευγαν να μιλούν γι' αυτή τη σχέση, αλλά πλέον δεν κρύβουν την ευτυχία τους, και τη μοιράζονται ανοιχτά με τον κόσμο. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης πρωταγωνιστούσε σε μία έκπληξη απέναντι στην αγαπημένη του. Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τα περσινά γενέθλια της Νάνσυς, στα οποία την έλεγε «βασίλισσα του ραδιοφώνου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του δώσουν την κασέτα για να του πω...» - Συγκινήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον γιο του

«Ο μπαμπάς δεν μπορεί να ζήσει παραπάνω...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την οικογένειά του

«Υπήρξα αμαρτωλός, απατούσα...» - Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Χρονιά αποφάσεων για τον Mr 2Night - To "εμπόδιο" στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1

«Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα» - Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την "μάχη" με τα κιλά

«Μια φωτο που αγαπώ» - Η τρυφερή ανάρτηση της Νάνσυς Αντωνίου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο Εκατομμυριούχος σταματά την καθημερινή του προβολή... Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε!» - Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την απόφαση του ΑΝΤ1