Οι επόμενες κινήσεις της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την 8μηνη φυλάκισή της - Ζητάει χρηματική αποζημίωση από το κράτος

«Όταν ένας άνθρωπος είναι αθώος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι επόμενες κινήσεις της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την 8μηνη φυλάκισή της - Ζητάει χρηματική αποζημίωση από το κράτος

Η Έλενα Πολυχρονπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Super Κατερίνα, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (16/11) με τη δημοσιογράφο να κάνει αποκαλύψεις μετά την αποφυλάκιση της για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της.

Πρόσφατα η Έλενα Πολυχρονοπούλου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο (δείτε εδώ) και παράλληλα ανέφερε στην εκπομπή, πως θα κάνει τηλεπαρουσίαση προϊόντων σε πιο μικρό κανάλι.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους 8 μήνες, που πέρασε μέσα στη φυλακή κατά την προφυλάκισή της μέχρι να αθωωθεί, τονίζοντας, πως περιμένει να λάβει αποζημίωση από το κράτος λόγω της αθωότητας της.

Το αίτημα της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

«Ναι έχω αθωωθεί και τώρα περιμένω την αποζημίωση από το κράτος, γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι αθώος και μπαίνει 8 μήνες φυλακή...Θα είναι μια αποζημίωση από το κράτος λόγω της αθωωτικής απόφασης», είπε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Όσα έζησε μέσα στη φυλακή

«Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω και βίωσα και ιδιαίτερο μπούλινγκ λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι και υπήρχε μία ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό στους ανθρώπους που είναι από τη φύση τους εγκληματικές φυσιογνωμίες, τους φέρνει ανάποδα αποτελέσματα. Εγώ είμαι από τη φύση μου ένας άνθρωπος της ισορροπίας. Υπήρξαν πράγματα που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Μου επιτέθηκαν λεκτικά και δέχτηκα ψυχολογική βία.

Μου ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο γιατί θα περάσω δύσκολα. Έχω αλλάξει τρεις, κι ευτυχώς στον τρίτο βρήκα την υγειά μου. Εδώ υπάρχουν αυτά έξω, δεν θα υπάρχουν εκεί;».

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με μία γυναίκα που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει ανθρωποκτονία. Πρόκειται για τη γυναίκα που κατηγορείται για την υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου συζύγου της στην Κοιλάδα. «Ήμουν μαζί με την “μαύρη χήρα της Κοιλάδας”. Δεν ξέρω αν το έχει διαπράξει, διατηρώ αμφιβολίες. Είχα συναναστροφές με την συγκεκριμένη γυναίκα. Μετά από αυτό που έζησα εγώ, θεωρώ ότι το να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις».