Πατέρας για δεύτερη φορά ο Πάνος Ιωαννίδης; Η αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες

Έδωσε τέλος στις φήμες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πατέρας για δεύτερη φορά ο Πάνος Ιωαννίδης; Η αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε τον Πάνο Ιωαννίδη και εκείνος, φανερά ευδιάθετος, στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις. Απάντησε για την επιστροφή του MasterChef, με τον 8ο κύκλο, αλλά και για την οικογενειακή του ζωή μετά τον ερχομό του παιδιού του.

Πέρα, όμως, από την καθημερινότητα με τον γιο του, απάντησε και για τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, οι οποίες αναφέρουν πως η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει.

Δείτε επίσης: «Προσπαθώ να μάθω στην σύντροφό μου να...» - Η εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη για την μητέρα του παιδιού του

Το ξεκαθάρισμα του Πάνου Ιωαννίδη για το δεύτερο παιδί

«Το MasterChef επιστρέφει αρχές Δεκέμβρη, όπως κάθε χρόνο. Θα είμαστε και οι τρεις κριτές, σταθερή αξία. Θα υπάρχουν πολλά και πολύ ωραία πράγματα φέτος. Μεγάλα έπαθλα, πολλές εκπλήξεις!», δήλωσε αρχικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Έχω δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη Φάρμα. Περιμένουμε να τελειώσει τα γυρίσματα για να ξεκινήσουμε του MasterChef» και συνέχισε: «Δεν έχω άλλες προτάσεις πέρα από το MasterChef, περιμένω προτάσεις όταν τελειώσει».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και τον χρόνο που αφιερώνει στο μωρό του, ενώ παράλληλα τρέχει για τις δουλειές του, σημείωσε: «Πάντα υπάρχει χρόνος για το παιδί» και όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να περιμένει δεύτερο παιδί, απάντησε: «Εγώ δεν έμαθα κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι έχετε μάθει εσείς».

Η βάφτιση του γιου του

Τον ενός έτους γιο του βάφτισε ο Πάνος Ιωαννίδης σε μια πολύ συγκινητική και όμορφη τελετή στο Πήλιο, ένα αγαπημένο μέρος του σεφ, παρουσία συγγενών και στενών φίλων. Με την σύντροφό του επιθυμούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχουν καταφέρει.

Ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες άλλωστε με την σύντροφό του που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας (δείτε την εδώ) ενώ κανείς δεν γνώριζε για τα βαφτίσια.

«Ο Κωνσταντίνος έγινε ενός. Προσφάτως είχαμε και την βάφτιση του, ήταν εξαιρετική δεν το συζητώ. Βέβαια, έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο ήταν μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν σίγουρα πολύ συγκινητική στιγμή, νομίζω ότι περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο, σε ένα μαγικό περιβάλλον που λατρεύω και τη φύση και την θάλασσα. Πραγματικά η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.